Araç sahiplerini ilgilendiriyor! TÜVTÜRK araç muayene ücretlerine zam geldi

remixtik

Paylaşımcı
Konular
138
Araç sahiplerini ilgilendiriyor! TÜVTÜRK araç muayene ücretlerine zam geldi
Vergi ve harç oranlarında geçerli olacak yeniden değerleme oranı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararla birlikte pek çok kalemde fiyat değişiklikleri yaşandı. Vergi, ceza ve harçlara 1 Ocak itibarıyla yüzde 25,49 oranında zam gelecek. İŞTE YENİ ZAMLI MUAYENE ÜCRETLERİ
Standart otomobiller için uygulanan 2 bin 620 TL'lik ücret, gelecek yıl 3 bin 288 TL 84 kuruş olacak.

Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet
1.674,53 TL

Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork
3.288,84 TL

Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker
4.445,60 TL

Ekli dosyalar

• 22327397-860x480.jpg
    22327397-860x480.jpg
    47.8 KB · Görüntüleme: 35
Bu iş Tüvtürk'ten alınıp başka bir kuruma verilmemiş miydi? Ben anlamam arabadan zaten ama Tüvtürk neden tek yer anlamış değilim. Özel bir kurum değil mi burası? Hatta bildiğim Almanya'ya bağlı bir kurum. Madem özel sektörde iş yapılıyor. Daha çok kurum akredite edersin. Serbest Piyasa ekonomisinde fiyat düşer. Bu ne ya. Muayene zorunlu mu bilmiyorum. Yoksa kaza falan yapınca hani bu araç düzelmiş yola ççıkabilir raporu gibi bir şey mi?

Bu iş Tüvtürk'ten alınıp başka bir kuruma verilmemiş miydi? Ben anlamam arabadan zaten ama Tüvtürk neden tek yer anlamış değilim. Özel bir kurum değil mi burası? Hatta bildiğim Almanya'ya bağlı bir kurum. Madem özel sektörde iş yapılıyor. Daha çok kurum akredite edersin. Serbest Piyasa ekonomisinde fiyat düşer. Bu ne ya. Muayene zorunlu mu bilmiyorum. Yoksa kaza falan yapınca hani bu araç düzelmiş yola ççıkabilir raporu gibi bir şey mi?
Özelleştirilecek söylenti vardı

TüvTürk zaten özel bir firma bildiğim.

Geri