Araba konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Forzaa07

Paylaşımcı
Konular
15
Herkese merhaba, uzun yıllar 2003 model peugeot kullanmış ve araba masraflarından muzdarip bir kardeşiniz olarak arabamı sattım ve araba arayışındayım uzun yıllar sorunsuz götürcek yakıtı üzmicek bi araç istiyorum bütçem 850k-1M arasında.
Şu an için 2014-2015 corolla 1.33 life, clio 2020-21 ve i20 arasındayım peki ya siz ne önerirsiniz

Renault'tan uzak dur. İ20 fena değildir, uzun süre Hyundai kullandım, kullandığım süre boyunca hiç üzmedi. Ancak bütçen yeterse ve sen de seversen Honda almanı tavsiye ederim. 2007 model Honda City var. Ilk sahibiyiz. 1 kere bile motor yüzünden sanayiye gitmedim. Klasik bakımları, lastik değişimi, ufak tefek kazalar dışında sanayiye uğramadım yani. Mesela sarı siteye baktım, 2012 model 133k kilometrede tertemiz araç var.

Herkese merhaba, uzun yıllar 2003 model peugeot kullanmış ve araba masraflarından muzdarip bir kardeşiniz olarak arabamı sattım ve araba arayışındayım uzun yıllar sorunsuz götürcek yakıtı üzmicek bi araç istiyorum bütçem 850k-1M arasında.
Şu an için 2014-2015 corolla 1.33 life, clio 2020-21 ve i20 arasındayım peki ya siz ne önerirsiniz
Kore arabasından uzak dur

Toyota Mazda alabilirsin japondan şaşma

Merhaba eğer az yakan ve fazla masraf çıkarmayan bir araba istiyorsan Renault Clio veya Citroen C3 alabilirsin

Öncelik corolla, alternatif egea

Önceliğiniz toyota olsun yakıt konusunda üzmez motor mekanik olarak üzmez vaktinde gerekli bakımları yapıp uzun zaman boyunca binilebilen bir araba, yine yakıt konusunda üzmesin parçası ucuz olsun derseniz egea ama bunda da yokuşta kesiliyo ha geriden hızla girip çıkarsanız fazla yormaz düz yolda yeterli seviyede ilerler performans olsun derseniz 1.3 multijet motorada bakabilirsiniz ama dizel olması biraz cebi üzebilir. Ben 2005 hyundai admire kullanıcısıyım gitmeye gidiyor fakat durması zaman alıyor.. Accent blueda güzel araba fakat fazla hafif yolda pek güven vermiyo en azından ben öyle hissettim i20 için böyle bir örnek verdim. Renault aracada sahibim parçası ucuz her yerde bulunur tamiri genelde kolay olur ama konfordan ödün vermeniz gerekiyor 1.3 tce motor cliolar aşırı iyi yürüyor fakat lpg kullanacaksanız buna bağlanmıyor diye biliyorum yani saf kan benzin kullanmak zorundasınız az basarsanız az yakar şöyle bi gaz açıp yürüyüm derseniz çok yakar sağ şeritte dekorda iken ansızın arkadan gelen bmwlere hayatının şokunu yaşatabilrsiniz tabi her kasaya değil.😅 Şimdiden alacağınız araba hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmeniz dileklerimle. :)

bende toyotadan yanayım ayrıca sağlam bir araba düşünürseniz öneririm

Sanayiden bıkmış isen Toyota dan şaşmayacaksın.

temiz düşük km 1.5 dci clio 4 manuel al arkana bakma , 1.3 corolla yokuş çıkmaz yeni cliolar benzinliler sağlam değil , i20 de de dizel ise okey benzinliler tork az çekmez yakıt fazla lpg şart

96 model mitsubisi l300 var bizde 25 yildir 9+1 otomabil ruhsatli çok sukur bu zamana kadar daha tamircinin yolunu zaruret disinda gitmedi aile kalabalik ise bunu tavsiye ederim japon malindan şaşmayacan

Toyoto
Ford
Citroen
Bu markalar kolay kolay üzmez.

Butce cercevesinde mumkun olan en genc ve az kilometrede arac almaya bak derim.

Bende 2017 1.33 corolla var 2 senedir biniyorum çok geniş büyük ve gösterişli bir araba motor sağlamlık ve az ariza yapmasıyla ünlü düşük km degiseni olmayan bulursan yağını suyunu değiştir devirli kullan devam et. Rampalarda 1.6 lara göre bir vites düşürerek çıkman lazım motoru kasaya göre biraz ifak kalıyor ama şehir içi arabası yakıtı çok ekonomiktir tavsiye ederim

Bende 2017 1.33 corolla var 2 senedir biniyorum çok geniş büyük ve gösterişli bir araba motor sağlamlık ve az ariza yapmasıyla ünlü düşük km degiseni olmayan bulursan yağını suyunu değiştir devirli kullan devam et. Rampalarda 1.6 lara göre bir vites düşürerek çıkman lazım motoru kasaya göre biraz ifak kalıyor ama şehir içi arabası yakıtı çok ekonomiktir tavsiye ederim
Ben de 1 sene kullandım, dediklerinize katılıyorum.
Hangi model?

Kore arabaları çok karalanmış ama Kia binek modellerde dizelde yakıtı çoğu araçtan çok daha az yakıyor

Nasıl sattın 307 ni ne kadar piyasası bende de aynısı muvcut desteklerini beklerim

Geri