Yardım Apple Tv'ye Kodi yüklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhattas

Üye
Konular
7
Herkese selamlar,

Apple TV 4K cihazıma Kodi yüklemek için can çekişiyorum, Kodi'nin kendi sayfası dahil bir çok kaynakta yüklenebildiği yazıyor. Tüm adımları uyguluyorum ama en son .ipa dosyasını yüklemek istediğimde hata veriyor. Geliştirici hesabı da açamıyorum yıllık 99€ ücret istiyorlar. Bunu atlayabilmenin veya yüklemenin bir yolu var mı? Yardımlarınızı rica ediyorum

apple tv cihaz yani almak biraz pişmanlık gibi geliyor bana android box değil neticede apple ıle sınırlı kalınıyor ve sanırım fiyatı da gayet yuksek ver 1400 al lisanslı box bak keyfine

Herkese selamlar,

Apple TV 4K cihazıma Kodi yüklemek için can çekişiyorum, Kodi'nin kendi sayfası dahil bir çok kaynakta yüklenebildiği yazıyor. Tüm adımları uyguluyorum ama en son .ipa dosyasını yüklemek istediğimde hata veriyor. Geliştirici hesabı da açamıyorum yıllık 99€ ücret istiyorlar. Bunu atlayabilmenin veya yüklemenin bir yolu var mı? Yardımlarınızı rica ediyorum
Okuduğum kadarıyla
geliştirici hesabı yada jailbreak olmadan olası değil.

Herkese selamlar,

Apple tv seçiminiz çok isabetli öncelikle. Kaliteli görüntü ses apple cihazlara hub olması vs. Çok güzel özellikler. Apple tvye yüklemek yerine benim yaptığım gibi macbooka yükleyip airplay ile görüntü transfer edin. Bende hem mibox hem Apple tv var. Mibox sadece illegal için iyi geri kalanı için Apple TV

apple tv cihaz yani almak biraz pişmanlık gibi geliyor bana android box değil neticede apple ıle sınırlı kalınıyor ve sanırım fiyatı da gayet yuksek ver 1400 al lisanslı box bak keyfine
Hocam Android tarafında Nvidia shield tv pro var zaten elimde. Ancak görüntü ve ses kalitesiyle Apple açık ara fark atıyor. Bir de şu uygulamalara çare bulabilsem mükemmel olucak. Şöyle anlatayım kisaca size, ana ekranında bile HDR görüntü alabiliyorum..

Okuduğum kadarıyla
geliştirici hesabı yada jailbreak olmadan olası değil.
Aynen hocam 2012'den beri kullandığım hesabımda geliştirici programına kaydım vardı. Ama ücretsiz sürümü tamamı ile kaldırılmış. Bir süre önce 7 günde bir tekrar yükleyerek kullanılabiliyormuş ama o da artık kalkmış. 1-2 geliştirici sitesi var onlarda yıllık 25$ karşılığında yükleme yaptırıyor ama asıl amacım konuyu ücretsiz halledebilmek tabiki... O yüzden elim kolum bağlanıyor malesef

Apple tv seçiminiz çok isabetli öncelikle. Kaliteli görüntü ses apple cihazlara hub olması vs. Çok güzel özellikler. Apple tvye yüklemek yerine benim yaptığım gibi macbooka yükleyip airplay ile görüntü transfer edin. Bende hem mibox hem Apple tv var. Mibox sadece illegal için iyi geri kalanı için Apple TV
Valla hocam cihaz mükemmel aslında ana ekranda bile HDR görüntü alabiliyorum söylediğim gibi, ancak çitlerle çevrili bahçe gibi uygulama konusu çok dar, safari tarayıcı bile kaldırmışlar.

Bilgisayar olarak Windows kullanıcısıyım sanal Mac os kurdum ama o da verimli değil açıkçası. Free kısımlarda kodi kullanıyorum o yüzden uygulanabilirlik açısından direk cihazda yüklü olması büyük kolaylık olur benim için.

Herkese selamlar,

Yabancı kaynaklardan araştırarak sizin için bir forum konusu açtım, umarım faydalı olur.
link: Adım Adım Kodi'yi Apple TV'ye yüklemek Part1

Bilgi yığılması ve karışıklığı olmaması adına gelişmelere verdiğim linkteki konu üzerinden devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri