Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
m3u bana sacma geliyorHocam hepsini tek bir mesajda da yazabilirsiniz ayrı ayrı yazıp spamlamaya gerek yoktu. Telegram ise forum yöneticisi bu konuya sıcak bakmıyor ben dahil bir kaç üye daha açmıştı ama sonra telif sıkıntısı yüzünden kapattık. Film dizi içerikleri forumda serbest sadece mor spor yayınları yasak m3u listeleri kategorisinde bir çok m3u listesi mevcut uygulamalar kategorisinide gezebilirsiniz yani forumu gezerseniz illaki bir şey bulursunuz.
Uyarı gelmese geldi demem hatta telegram kanalımla birlikte bu işlerle hiç alakası olmayan tamamen şahsi botuma kadar uyarı verildi mecbur kapatmak durumunda kaldım.m3u bana sacma geliyor
acıklamalarınız güzel yanlız anlamadığım
foruma ait olan -Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.- paylaşım adresi var zaten orda her türlü paket programda var oraya telif gelmiyorda telegramdakinemi telif geliyor onu anlamadım telegramdakide ordaki gibi apk olacak