Apk uygulama

fan

Üye
Konular
1
Eskiden APK dosyası atılıyordu şimdi neden atılmıyor film dizi canlı izleme kanalları vb

en azından bir telegram gurubu kurulsun orda paylaşım yapılsın

telegramdaki dosyalar geriye dönük kalabiliyor
drive alternatif olur
kişiler ellerindekinide paylaşsa farklı bir yayın paylaşımı olur

Hocam hepsini tek bir mesajda da yazabilirsiniz ayrı ayrı yazıp spamlamaya gerek yoktu. Telegram ise forum yöneticisi bu konuya sıcak bakmıyor ben dahil bir kaç üye daha açmıştı ama sonra telif sıkıntısı yüzünden kapattık. Film dizi içerikleri forumda serbest sadece mor spor yayınları yasak m3u listeleri kategorisinde bir çok m3u listesi mevcut uygulamalar kategorisinide gezebilirsiniz yani forumu gezerseniz illaki bir şey bulursunuz.

Hocam hepsini tek bir mesajda da yazabilirsiniz ayrı ayrı yazıp spamlamaya gerek yoktu. Telegram ise forum yöneticisi bu konuya sıcak bakmıyor ben dahil bir kaç üye daha açmıştı ama sonra telif sıkıntısı yüzünden kapattık. Film dizi içerikleri forumda serbest sadece mor spor yayınları yasak m3u listeleri kategorisinde bir çok m3u listesi mevcut uygulamalar kategorisinide gezebilirsiniz yani forumu gezerseniz illaki bir şey bulursunuz.
m3u bana sacma geliyor
acıklamalarınız güzel yanlız anlamadığım
foruma ait olan - - paylaşım adresi var zaten orda her türlü paket programda var oraya telif gelmiyorda telegramdakinemi telif geliyor onu anlamadım telegramdakide ordaki gibi apk olacak

m3u bana sacma geliyor
acıklamalarınız güzel yanlız anlamadığım
foruma ait olan - - paylaşım adresi var zaten orda her türlü paket programda var oraya telif gelmiyorda telegramdakinemi telif geliyor onu anlamadım telegramdakide ordaki gibi apk olacak
Uyarı gelmese geldi demem hatta telegram kanalımla birlikte bu işlerle hiç alakası olmayan tamamen şahsi botuma kadar uyarı verildi mecbur kapatmak durumunda kaldım.

Forum için telegram konusuna gelirsek kendiniz bir grup oluşturup paylaşabilirsiniz buna kimse bir şey demiyor ama forum yönetimi kendi grubunu oluşturmaya sıcak bakmıyor vaktinde yapılmış ama pek verimli olmamış kavga dövüş derken kapatmak durumunda kalmış yani benim bildiğim bu eğer yeterli değilse isterseniz yöneticiyi etiketleyip kendisinede sorup daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Geri