Öneri AnduinOS'a geçiş yaptığınız en iyi karar olacak

TurK99

Paylaşımcı
Konular
104

Daha küçük imaj, kullanıcı dostu arayüz, rakipsiz performans, güvenli ve emniyetli
ISO sadece 2.0GB boyutunda. Ubuntu'ya benzer şekilde kurulumu basittir ve ek yapılandırma veya karmaşık işlemler olmadan günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilir
GNOME tabanlı masaüstü ortamı, kullanıcı alışkanlıklarına uygun güzel arayüzlere ve insan-bilgisayar etkileşimlerine sahiptir, fazla öğrenme maliyeti olmadan AnduinOS'a hızlıca başlamanıza olanak tanır
Gizlilik artık isteğe bağlı değil. Temel bir gerekliliktir. AnduinOS sizden hiçbir şey toplamayacak şekilde tasarlanmıştır. Sizi takip etmiyoruz. Profilinizi çıkarmıyoruz. Sizi hedef almıyoruz. Sistem için anonim kalıyorsunuz
AnduinOS açık kaynaklı bir projedir. GPL-v3 lisansını takiben kaynak kodunu görüntüleyebilir, değiştirebilir ve yeniden dağıtabilirsiniz. Ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır
Grafik uygulamalar Flatpak aracılığıyla kurulur ve kendilerini temel sistemden ayrı tutar (1.3'ten beri). Ayrıca izinleri üzerinde ayrıntılı kontrol sağlarlar.
Ubuntu'da yaptığınız her şeyi AnduinOS'ta da yapabilirsiniz. Günlük işletim sistemi, geliştirme ortamı, sunucu veya öğrenme aracı olarak kullanabilirsiniz. Karar sizin

isteyen sanal makine kullanarakta deneyimleyebilirsiniz

Ekli dosyalar

• chrome_screenshot_2 Eyl 2025 10_33_07 GMT+03_00.png
    chrome_screenshot_2 Eyl 2025 10_33_07 GMT+03_00.png
    456 KB · Görüntüleme: 54
  • steam.png
    steam.png
    782.9 KB · Görüntüleme: 50
  • watch.png
    watch.png
    198.6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Daha küçük imaj, kullanıcı dostu arayüz, rakipsiz performans, güvenli ve emniyetli
ISO sadece 2.0GB boyutunda. Ubuntu'ya benzer şekilde kurulumu basittir ve ek yapılandırma veya karmaşık işlemler olmadan günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilir
GNOME tabanlı masaüstü ortamı, kullanıcı alışkanlıklarına uygun güzel arayüzlere ve insan-bilgisayar etkileşimlerine sahiptir, fazla öğrenme maliyeti olmadan AnduinOS'a hızlıca başlamanıza olanak tanır
Gizlilik artık isteğe bağlı değil. Temel bir gerekliliktir. AnduinOS sizden hiçbir şey toplamayacak şekilde tasarlanmıştır. Sizi takip etmiyoruz. Profilinizi çıkarmıyoruz. Sizi hedef almıyoruz. Sistem için anonim kalıyorsunuz
AnduinOS açık kaynaklı bir projedir. GPL-v3 lisansını takiben kaynak kodunu görüntüleyebilir, değiştirebilir ve yeniden dağıtabilirsiniz. Ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır
Grafik uygulamalar Flatpak aracılığıyla kurulur ve kendilerini temel sistemden ayrı tutar (1.3'ten beri). Ayrıca izinleri üzerinde ayrıntılı kontrol sağlarlar.
Ubuntu'da yaptığınız her şeyi AnduinOS'ta da yapabilirsiniz. Günlük işletim sistemi, geliştirme ortamı, sunucu veya öğrenme aracı olarak kullanabilirsiniz. Karar sizin

Ben kurdum denedim , genel olarak güzel tavsiye ederim ;)

Android oyunları ve windows oyunları ek program kurularak oynanabilir. Waydroid kurun android oyun veya programları için , wine kurun windows uygulamarı için ;)

Ben kurdum denedim , genel olarak güzel tavsiye ederim ;)
Benim Eski Masa Ustu Ddr2 4 Gb Remli Pc Var Denemek Lazim Windos10 Pro Kurdurdum Bilgisayarci Arkadasim Ssd Takarsak Win 11Bile Rahat Calisacagini Soylemisti Ekran Karti Nividia G Force 610 512 Mb lik Bilmiyorum Denek Gerek

Elinize Saglik Kardeşim

Güzel bir program buldum için herkes kullansın diye paylaştım

Benim Eski Masa Ustu Ddr2 4 Gb Remli Pc Var Denemek Lazim Windos10 Pro Kurdurdum Bilgisayarci Arkadasim Ssd Takarsak Win 11Bile Rahat Calisacagini Soylemisti Ekran Karti Nividia G Force 610 512 Mb lik Bilmiyorum Denek Gerek
@Kargo1975 eğer Windows’tan Linux’a geçiş yapmak istiyorsan ve tanıdık bir ortam arıyorsan, AnduinOS kesinlikle denemeye değer bir seçenek. Kullanımı kolay, tasarımı sade ve oldukça modern.

Anduin OS, özellikle Linux dünyasına yeni adım atmak isteyen, ancak Windows'un alışıldık arayüzünden vazgeçmek istemeyen kullanıcılar için iyi bir seçenek olabilir. Geliştiriciler, Windows'tan Linux'a geçiş yapan yazılımcıları hedeflediklerini de belirtiyor.

Özetle, Anduin OS, Ubuntu'nun sağlam ve güvenilir yapısını, Windows benzeri bir arayüzle birleştirerek yeni kullanıcılara kolay bir geçiş imkanı sunan bir işletim sistemi olarak öne çıkıyor.

Farkettinizmi Windows11 anımsatıyor arayüzü falan

Sanal makina kulanabilirsiniz
Hocam Bilgisayar İslerinden Pek Anlamiyorum 2Ay Önce Oyuncu Bilgisayari Aldim Herseyiyle Super
Wifi6 ,Blutoth 5.3.2 1Tb M2 Ssd Ve Sifirdan Win 11Pro Yuklettim 16 Gb Rem 4 Gb GeForce 1060 Ekran Karti Var Cok Nadir Kullaniyorum 1Aydir Kullanmiyorum Benim Yegen Var 10 Yasinda O Kullaniyor Bize Gelince Ps1,Ps2,Ps3,Psp Emulatorleri Yukledim Oyunlariyla Beraber Yegen Bize Geldimi Hemen Oyunlari Açiyor Ben Her Turlu İşimi Next My Box İle Goruyorum @Sinetech Hocamizin İlk Tanitim Yaptigi Video da Gorup Almistim Herkesede Tavsye Ediyorum Next Media Box Olmus Suan İsmi Gercekten Cogu Cihaza Taş Cikartir Fiyat Performans Cihazi Diyebilirim Bu Cihaz İcin
Diger Eski Ddr 2 Olan Pc Yi Yan Odaya Biradere Verdim O Kullaniyor Onuda Anduin Os Kurduracam Onada Metin 2 Almanya Sunucusunda Oynuyor Benim Birader Ben Oyun İslerini Birakali 15 Sene Oluyor Malum İs Guc Yogunlugundan Dinlenmeye Firsatim Olmuyor

gelecek sürüm 1.4 daha kullanışlı olacak gibi gözüküyor....

v1.4.0 ...​

• Changed the base system from Plucky (Ubuntu 25.04) to Questing (Ubuntu 25.10).
  • Added a new language support for ro_RO for Romanian users.
  • Added 3 new gnome-shell extensions: to automatically switch the accent color based on gnome settings.
  • Added AnduinOS To Go option in the boot menu to allow users to run AnduinOS with persistent storage on a USB drive.

Geri