Yardım Android x86 iso kayıt sırasında alınan hata

ycanerler

Paylaşımcı
Konular
33
Bilgisayarıma Android X86 kurmak için gerekli ISO dosyasını indirdim. Fakat usb yazdırmak istediğimde hep aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Yazdırma işlemini yaptıktan sonra kuruluma geçiyorum mavi kurulum ekranında kalıyor ve kesinlikle ilerlemiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşım varsa çok mutlu olurum.

Bilgisayarın Özellikleri
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1340P 1.90 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,57 GB)
Cihaz Kimliği 7AB3FF23-2BD7-45DF-96BA-EAF65FE615B3
Ürün Kimliği 00330-80000-00000-AA472
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma 10 dokunma noktalarıyla kalem ve dokunma desteği
Edisyon Windows 11 Pro
Sürüm 24H2
Yüklenme tarihi ‎10.‎01.‎2025
İS derlemesi 26100.2894
Deneyim Windows Özellik Deneyimi Paketi 1000.26100.36.0

Ekran grnts 2025 01 23 222956

Bilgisayarıma Android X86 kurmak için gerekli ISO dosyasını indirdim. Fakat usb yazdırmak istediğimde hep aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Yazdırma işlemini yaptıktan sonra kuruluma geçiyorum mavi kurulum ekranında kalıyor ve kesinlikle ilerlemiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşım varsa çok mutlu olurum.

Bilgisayarın Özellikleri
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1340P 1.90 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,57 GB)
Cihaz Kimliği 7AB3FF23-2BD7-45DF-96BA-EAF65FE615B3
Ürün Kimliği 00330-80000-00000-AA472
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma 10 dokunma noktalarıyla kalem ve dokunma desteği
Edisyon Windows 11 Pro
Sürüm 24H2
Yüklenme tarihi ‎10.‎01.‎2025
İS derlemesi 26100.2894
Deneyim Windows Özellik Deneyimi Paketi 1000.26100.36.0

Bu araEkli dosyayı görüntüle 3466
Bu arada tüm sürümleri denedim

Rufus 4.5 sürümünü deneyin, ve dosya sistemini fat32 yapın.

Bu videoya da göz gezdirin isterseniz.

Bu videoya da göz gezdirin isterseniz.

Teşekkür ederim birde bunu izleyip deneyeyim rufus 4.5 te aynı hatayı verdi yükledim fakat kuruluma geçince siyah ekranda kalıyor

Teşekkür ederim birde bunu izleyip deneyeyim rufus 4.5 te aynı hatayı verdi yükledim fakat kuruluma geçince siyah ekranda kalıyor
Rufus arayüzde mbr seçili yeri gpt ile değiştirip deneyin

Ben bunu 4 senedir kullanıyorum deneyin isterseniz.

intel g2020
16 ram
256 ssd

Bu işi en iyi yapan yüce usta TOSanthony

discord kanalı da var giremediğim için adresi unuttum

Hiç android box ihtiyacım olmadı ama bazı püfler var

uefi kuracaksınız
ext4 format ister disk
ingilizce kalırsa sistem google güncellemeri daha önce geliyor - English USA

@Sinetech kurulum videosu buyurun.

intel g2020
16 ram
256 ssd

uefi kuracaksınız
ext4 format ister disk

Birde bunu deneyeyim eğer yine aynı sorun çıkarsa uyumsuzluk problemi var demektir. Teşekkür ederim

intel g2020
16 ram
256 ssd

uefi kuracaksınız
ext4 format ister disk

Bu da olmadı sanırım sorun benim pc de yapacak birşey kalmadı

Bios ayarlarınızdan kaynaklı olabilir mi?
Nereden, nasıl kontrol edilir hatta nasıl ayarlanabilir hiiçbir bilgim yok maalesef. Yalnız tek bildiğim INSTALL seçtiğimde ekran kararıyor ve o şekilde kalıyor. Çözemedim 2 gündür uğraşıyorum nafile

Nereden, nasıl kontrol edilir hatta nasıl ayarlanabilir hiiçbir bilgim yok maalesef. Yalnız tek bildiğim INSTALL seçtiğimde ekran kararıyor ve o şekilde kalıyor. Çözemedim 2 gündür uğraşıyorum nafile
@patr0n dışarıdayım ben, sana zahmet bilgisayar başındaysan bios ayarları uefi açma kapama vs üzerine foto veya video paylaşır mısın?

@patr0n dışarıdayım ben, sana zahmet bilgisayar başındaysan bios ayarları uefi açma kapama vs üzerine foto veya video paylaşır mısın?
Uefi kapalıysa diye öneride bulundum ama cevap gelmesi kendisinden :) cihaz uefi desteklemiyorsa diye mbr seçili yeri gpt yaparak denemesini istemiştim.

Uefi kapalıysa diye öneride bulundum ama cevap gelmesi kendisinden :) cihaz uefi desteklemiyorsa diye mbr seçili yeri gpt yaparak denemesini istemiştim.
yaptım kardeşim yazdığınız tüm ayarları denedim yazdım diye hatırlıyorum kusura bakma genelde cevap veriyorum atlamış olabilirim hakkını helal et

yaptım kardeşim yazdığınız tüm ayarları denedim yazdım diye hatırlıyorum kusura bakma genelde cevap veriyorum atlamış olabilirim hakkını helal et
Yok helali hoş olsun sıkıntı değil. Sorun hâlâ çözülmedi yani. Acaba google da bliss os diye aratıp o sürümü kurmayı denediniz mi çünkü ben vakti zamanında quad core işlemcili 4 gb ramli masaüstü bilgisayarıma kurmuştum ve sorunsuz kurulum, kullanım yapmıştım.

Yok helali hoş olsun sıkıntı değil. Sorun hâlâ çözülmedi yani. Acaba google da bliss os diye aratıp o sürümü kurmayı denediniz mi çünkü ben vakti zamanında quad core işlemcili 4 gb ramli masaüstü bilgisayarıma kurmuştum ve sorunsuz kurulum, kullanım yapmıştım.
Bir o kaldı galiba onu da deneyeyim :)

Geri