ibrahimbey
Paylaşımcı
- Konular
- 11
Bu dns sunucusuna göre değişebilir ama %70 çok yüksek bir oran.Dns ve bu uygulama internet hızını %70 düşürüyor sizde de öylemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu dns sunucusuna göre değişebilir ama %70 çok yüksek bir oran.Dns ve bu uygulama internet hızını %70 düşürüyor sizde de öylemi
Bu şekilde inat box ta sıkıntı yaşadınız mı acaba, bende videodan atıyordu sürekliBen de öyle yapıyorumyapamayanlar ve uğraşmak istemeyenler için paylaştım reis.
Bu şekilde inat box uygulamasında sıkıntı yaşadınız mı acabaBen wifi ayarlarından statik ip seçip adguard dns ekledim. Uygulama içi reklamlar pek gelmiyorbence o daha elverişli. Yine de teşekkürler hocam.
Merhabalar YouTube da işe yarıyor mu acabaBende Psiphon VPN uygulamasını kullanıyorum. Ne reklam çıkıyor ne hız düşüyor.. Denemenizi tavsiye ederim.. Hiç bir uygulmada reklam görmedim ben şu zamana kadar..
İnat ve benzeri uygulamaları hiç kullanmadım dns veya vpn koruması varsa uygulama atabilir, bu mümkündür.Bu şekilde inat box ta sıkıntı yaşadınız mı acaba, bende videodan atıyordu sürekli
Anladım teşekkürlerİnat ve benzeri uygulamaları hiç kullanmadım dns veya vpn koruması varsa uygulama atabilir, bu mümkündür.
Tv box için reklamsız youtube arıyorsanız bunu kullanmanızı tavsiye ederim.Merhabalar YouTube da işe yarıyor mu acaba
YouTube için alternatif uygulamalar kullandım hepMerhabalar YouTube da işe yarıyor mu acaba