muha01mmet
Üye
- Konular
- 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Devre dışı bırakmayı bilmiyorumAdguard DNS de problem var.
Çözülünceye kadar devre dışı bırakabilrsin
Şimdi hallettim çok şükür. Adguard düzelir yakında umarımDevre dışı bırakmayı bilmiyorumYine de sağolun
Aynı uygulama üzerinden "settings put global private_dns_mode off" komutunu girince düzeldi.Ben wifi ayarlarından yapmıştım. Eğer adb üzerinden değişiklik yaptıysanız yine aynı yolu izleyip o şekilde değiştirmeniz gerekiyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Geldi adguard
Bunu bilmiyordum. Teşekkür ederimVallahi ya ama alternatif vardı dnsforge.de var
Mobilde düzeldi bende şuandns.adguard.com baglanilamiyor hatasi devam ediyor
Benim bildiğim başka uygulama yok şuandaMi box için önerebileceğiniz uygulama var mı başka?
Hocam bu program nasıl çalışıyorRemote adb shell uygulamasıyla dns değiştirme işlemi yapmıştım. Sorunsuz çalışıyordu. Birden gizli dns sunucusuna erişilemiyor hatası verdi. Çözümünü bilen var mıdır?
TV boxta DNS ile reklam engelleme yapabilirsiniz. Ama biraz ayarlamalar gerekli.Hocam bu program nasıl çalışıyor
Maalesef bu konu hakkında bilgim yokCevap için teşekkür ederim.İki sorum daha olacak.
Bu Android tv lere root atılabiliyor mu
Bir de android sürümü yükseltilebilir mi.Rom atılabilir mi