Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Notubetv Android tv box içindir.
Güzel uygulama ama ilk videoda reklam çıktı direkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
RakipsizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buda var
Bilmiyorum, lakin alternatif olarak düşünün.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buda var
İlim seçenek var :Rakipsiz![]()
Stabil olanı beta,da olurİlim seçenek var :
DOWNLOAD BETA -- DOWNLOAD STABLE
Hangisini seçeyim?
Ok üstad harika olurBende de Youtube Premium adında bir apk var ama, biraz sorunlu . verilen yeri takipteyim . Sorunsuz sürüme ulaşırsa paylaşırım.
Notubetv Android tv box içindir.
K.b farkedemedim karanlıktaNotubetv Android tv box içindir.
notube tv kumanda ile guzel calisiyor mouse ile sıkıntılı smarttube daha iyi o konudaLinki orijinal sitesi varmı ? eklerseniz kullanan arkadaşlara yardımcı olabilir
Videoya msj atılsa güzel olacak bencede katılıyorum.SmartTube gayet box için kullanışlı.notube tv kumanda ile guzel calisiyor mouse ile sıkıntılı smarttube daha iyi o konuda
ReVanced box uyumlu yalnız Micro-G ile kuracaksınSmartTube güzelde yorum yazabilsek süper olacak diğerleri vanced ve niwepipe box uyumu yok.