Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ios cihazlar linux tabanlı mı?İOS cihazlar Linux tabanlı olduğu için seni kıstlıyor. Her sene güncelleme sonrası yeni üst modele zorlar
Android cihazlar seni biraz daha özgür kılıyor.
Özgür mü olmak istersin?
Bağımlı mı olmak istesin?
Hayır, iOS cihazlar Linux tabanlı değildir. iOS, Apple tarafından geliştirilen ve BSD (Berkeley Software Distribution) ile Mach çekirdeğini temel alan Darwin işletim sistemi üzerine inşa edilmiştir.ios cihazlar linux tabanlı mı?
Tabii ki Android. Nedeni ise kullanımı keyiflidir ve gözünüzün gördüğü herşeyi isterseniz ve bilirseniz değiştirebilirsiniz. Ben sürekli farklı arayüzler denerim duvar kağıdı değişirim simgelerle oynarım altından vurur üstünden çıkarım kısacası keyif almazsam kullanmayı bırakırım sıkılırım tuşluya geçerim yoksa. Bu arada Android son derece güvenilir yazılımdır. O kadar modlar uygulamalar yüklüyoruz kaldırıyoruz deniyoruz ediyoruz sistem de tık yok her türlü devam. Bugün Android çok güçlü konumdadır ki böyle olmasa bütün büyük telefon üreticileri enayi değil yoksa alternatifini ararlar o kadar yatırımlar kazanımlar yapılıyor. Ayrıca Android telefon üreticileri artık 5 yıl 7 yıl gibi destekler veriyorlar cihazlarına. (Merdiven altı üreticileri saymıyorum onları alanlar konusu açılmış forum da Instagram da bile takılır çünkü onların kullandığı merdiven altı parçaları ciddi üreticiler kullanmazlar.) Android hakkında ezbere bilinenler eskidendi bugün Android çok kararlı ve çok güçlüdür. Ve son olarak tekraren Android kullanıcılarına bir iletişim hizmeti yanında eğlence de sunuyor ve bunu da veriyor. İyi forumlar.Her ikisini de kullandım. Android daha özgür, her istediğini yapabiliyorsun. İOS daha kısıtlayıcı ama hızlı.
Sizce hangisi? Neden?
O da güzelmiş. Söylediğiniz gibi nedensiz de olabilir tabii kolaylık alışagelmişlik gibi gibiAndroid ve nedensiz![]()
bilgi için teşekkür ederim.Hayır, iOS cihazlar Linux tabanlı değildir. iOS, Apple tarafından geliştirilen ve BSD (Berkeley Software Distribution) ile Mach çekirdeğini temel alan Darwin işletim sistemi üzerine inşa edilmiştir.
O zaman şöyle olsun , kim ne ile mutluysa onla devam etsinBence çok doğru bir soru değil.
Çünkü böyle sorularda gerçek doğru kişisel yorumlar olmuyor. İso mu Android mi, Nvidea ekran kartımı, Radeon mu gibi…
Fanatizm girdiği için işin içine bilgi çoğunlukla doğru aktarılmıyor düşüncesindeyim
Estağfurullahbilgi için teşekkür ederim.
yanlış bilgi için özür dilerim
zevkler ve renklerO zaman şöyle olsun , kim ne ile mutluysa onla devam etsin![]()
paylaşmak güzeldir.Estağfurullah