Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Benimki de doldurmuyor da , hiç ihtiyacım da olmadı , bakayım akşamaHerkese merhaba iyi forumlar şöyle bir sorum olacak
Android Chrome oturum açmadığın zaman otomatik şifre doldurucu şifreleri doldurmuyor bunun bir çözümü varmı
İlginize şimdiden teşekkürler
oturum açmadan şifreleri kimin adına doldurup saklamasını istiyorsun kiHerkese merhaba iyi forumlar şöyle bir sorum olacak
Android Chrome oturum açmadığın zaman otomatik şifre doldurucu şifreleri doldurmuyor bunun bir çözümü varmı
İlginize şimdiden teşekkürler
windows için çok normal bir durum , şimdi oturum açmak zaten tam kişisellik sağlıyor uygulama üzerinde , o zaman şifreler korunuyor ve istediğinizde size geri verebiliyor , aynı şey android içinde geçerli diye düşünüyorumBenimki de doldurmuyor da , hiç ihtiyacım da olmadı , bakayım akşama![]()
Daha önceleri oturum kapalı iken kayıtlı şifreleri dolduruyordu ama nasıl olacakoturum açmadan şifreleri kimin adına doldurup saklamasını istiyorsun ki
Bilgi verirseniz sevinirimBenimki de doldurmuyor da , hiç ihtiyacım da olmadı , bakayım akşama![]()
o senin dediğin eskidendi mail kullanıcı adı onayı istemeden önce ki zamanlar öyleydiDaha önceleri oturum kapalı iken kayıtlı şifreleri dolduruyordu ama nasıl olacak
dostum bunun için opera yada brave tarayıcı öneririm. anonim olarak tarayıcı bazlı oturum açma şifrelerini onayınla kaydeder, tarayıcıyı silmediğin sürece silinmez. bir defasında opera tam teşekküllü bir güncelleme yapmıştı, o zaman yer imler dahil bütün veriler silinmişti. çok önemli veriler değilse bu şekilde yapabilirsin yada bir başka yerde de saklayarak güvenliğini arttırabilirsin. yada oturum açarak kendinle özelleştirebilirsin.Daha önceleri oturum kapalı iken kayıtlı şifreleri dolduruyordu ama nasıl olacak
Çok özür dileyerek yazıyorum ancak şifrelerle formları karıştırmış olabilirmisiniz?İlginiz teşekkürler ama diyorum ki daha önceleri oturum açmadan şifre ler doluyordu heralde güncelleme geldi omdan olabilir bence
selam tv box icin guncel choreme varmidir tsk.lerBenimki de doldurmuyor da , hiç ihtiyacım da olmadı , bakayım akşama![]()
selam tv box icin guncel choreme varmidir tsk.ler
tsk.ederim kurdum fakat sekranizsyonda sikinti cikartiyor tv box da oluyor galibaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu linkten bakın lütfen.
Bende de o şekilde çalışıyor ama idare ediyortsk.ederim kurdum fakat sekranizsyonda sikinti cikartiyor tv box da oluyor galiba