Android bir telefonu TV box olarak kullanmak?

Konular
1
Sinetechin izlediğim videolarında eski bilgisayarları tv boxa çevirmeyi anlatıyordu. Bende ise eski bir Android telefon var mi 8. Onu tv box gibi kullanmak istiyorum şu anki satılan tv boxlardan daha güçlü bir işlemcisi var sadece uygun bir boot yazılım var mı bu işler nasıl hallediliyor sormak istedim. İnternette hiç video, anlatım yoktu vardıysa da baya bir bilgi gerektiriyordu anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: X38
Sinetechin izlediğim videolarında eski bilgisayarları tv boxa çevirmeyi anlatıyordu. Bende ise eski bir Android telefon var mi 8. Onu tv box gibi kullanmak istiyorum şu anki satılan tv boxlardan daha güçlü bir işlemcisi var sadece uygun bir boot yazılım var mı bu işler nasıl hallediliyor sormak istedim. İnternette hiç video, anlatım yoktu vardıysa da baya bir bilgi gerektiriyordu anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Telefondan tv ye hedm i ile görüntü aktarabilirsen olabilir belki

M8'in kablo ile bir ekrana bağlanma özelliği var mı? Sanırım yok. Sadece ekran yansıtma ile bağlanabilir bir monitör/TV'ye.

Yani basit anlatımla kurulum olarak içerisine bir Android TV sistemi kursanız bile bağlanmada sorun yaşarsınız. Zaten bağlanabiliyorsanız Launcher ile arayüzünü android TV gibi gösterip kullanırdınız.

telefona web video caster uygulamasini yukleyin m3u listesini uygulamaya yukleyip smart tv ye yansitin . forumda uygulamayi paylasmislardi

Geri