Android auto box

Çeşitli inceleme yapan arkadaşlar oldu. İncelemelerde; ısınma özellikle bahsedilen bir durum ki android auto telefon üzerinden bağlandığında; google maps vs. harita açtığınızda da aşırı ısınmalar oluyor. Ram-Rom güçlü olsa da bir ısınma sözkonusu olduğu yabancı forumlarda da bahsedilen durum.
Ben huawei tablet için çok uğraştım; sonuç olumsuz oldu. Gerekçem de; telefonu riske atmadan alternatif çözüm bulmaktı. Donanım açısından değil, güvenlik açısından. Dolayısı ile bu tür ürünler telefona kurulabilecek çözümlenmiş farklı uygulamaları bu aygıta kurarak rahat kullanmanızı sağlar.
Çok incelesem de şuan için almayı düşünmüyorum. Android 9 üstü bir eski telefona herşeyi kurup; orijinal telefondan interneti kobay telefona paylaştırıp, o telefon ve android auto üzerinden araç ekranında film-müzik-dizi-spor vs. izlenebilir.
Burada özellikle dikkat edilmesi gereken konu:Şöförün dikkati.... detay yazmaya gerek yok.

Valla benim bir arkadaşım almıştı her şeyi yapıyor canlı TV izleme YouTube harita vs vs
Ama dikkat dağılma açısından riskli
Isınma oluyor o da ekranı kavlatıyor bazıları

Geri