💻 Android 14 TV x86 testler başlamış :)

dehakan7

Müdavim
Konular
405
Android OS için güzel gelişmeler var bir çok grup ve geliştirici TV sürümünün önemini anlayarak geliştirmeye çalışıyorlar , yakında güzel haberler gelecek sanırım, box almayanlar bu şekilde geniş uygulama yelpazesinden faydalanıp internet üzerindeki çoğu içeriğe ulaşacaklar ;)

Geliştiricinin sayfası...
Telegram Kanalı

Demo video

Son düzenleme:
Android OS için güzel gelişmeler var bir çok grup ve geliştirici TV sürümünün önemini anlayarak geliştirmeye çalışıyorlar , yakında güzel haberler gelecek sanırım, box almayanlar bu şekilde geniş uygulama yelpazesinden faydalanıp internet üzerindeki çoğu içeriğe ulaşacaklar ;)

Telegram Kanalı

Demo video
Biz daha 13'ü göremedik @dehakan7 :D

Son düzenleme:

Telegram Kanalı

Demo video
Android işletim sistemli Tv ler için mi bu yazılım?

Senin deneme sonuçlarını bekleyeceğim üstad kolay gelsin
Teşekkür ediyorum, ama söz olmasın yani ilk fırsat diyelim , zaten henüz alpha diyor sürüm için ve bol hatalar varmış ;)

Telegram kanalından gelişmeleri takip edebilirsiniz ;)

Teşekkür ediyorum, ama söz olmasın yani ilk fırsat diyelim , zaten henüz alpha diyor sürüm için ve bol hatalar varmış ;)

Telegram kanalından gelişmeleri takip edebilirsiniz ;)
Elbette söz değil hocam lütfen rahat olun ben senin ilgi ve kullanımına güvendiğim için bekleyeceğim

Geri