Amikit 12 Sinetech Üyelerine Özel %50 İndirimli!

Sinetech 

Admin
Konular
88
Aynı başlığı sıcak fırsatlara da açacağım. Bu akşam da (14.10.2024) tanıtım videosu gelecek. Video Linki :

Muhteşem bir Amiga paketi olan Amikit 12 geliştiricisi Jan ile yaptığım yazışmalar sonrasında Sinetech için %50 indirim olanağı sağladı. Amikit 12+ seçeneği "sinetech50" kodu ile 15 Euro'ya düşüyor. Nostalji sevenler için Windows bilgisayarlarda basit bir kurulumla çocukluğumuzu yaşamamızı ve modern bir Amiga deneyimi sağlayan Amikit 12+ özellikle bizim yaş grubu için (40 yaş ve üstü) harika.
172890603358917289060007511728906062405

Öncelikle bu çalışmayı bizlere kazandırdıkları için emeği geçen herkese teşekkürler.
AMIKIT i aldım. 2 farklı donanımda 1 desktop(celeron 4gb) ve 1 de laptop da (İntel m 8GB) Kickstart 3.1 ve Amiga OS3.9 ile yazılımı kurdum. laptop da işlemci ve RAM daha iyi olduğu için genel olarak gayet başarılı çalışıyor. Ancak Ses konusunda birçok program iyi değil .(protracker ve octamed de özellikle kullandım, oyunlarda da durum aynı). Googele'da arattığımda ses konusunda birçok şikayet (amikit sound problem yazınca) gördüm. Aynısını ben de yaşıyorum. Ses ile ilgili performans alamayınca (ses driverları da WinUAE buluyor, kurulumla ilgili bir sıkıntı yaşamadım) zevksiz biri durum oluştu. Bu konuda açıklayıcı bilgi verilebilirse memnun olurum.

Son düzenleme:
Öncelikle bu çalışmayı bizlere kazandırdıkları için emeği geçen herkese teşekkürler.
AMIKIT i aldım. 2 farklı donanımda 1 desktop(celeron 4gb) ve 1 de laptop da (İntel m 8GB) Kickstart 3.1 ve Amiga OS3.9 ile yazılımı kurdum. laptop da işlemci ve RAM daha iyi olduğu için genel olarak gayet başarılı çalışıyor. Ancak Ses konusunda birçok program iyi değil .(protracker ve octamed de özellikle kullandım, oyunlarda da durum aynı). Googele'da arattığımda ses konusunda birçok şikayet (amikit sound problem yazınca) gördüm. Aynısını ben de yaşıyorum. Ses ile ilgili performans alamayınca (ses driverları da WinUAE buluyor, kurulumla ilgili bir sıkıntı yaşamadım) zevksiz biri durum oluştu. Bu konuda açıklayıcı bilgi verilebilirse memnun olurum.
Abi direk Amikit Discord destek kanalına yazabilirsin, ben tracker hiç kullanmadım, nasıl kullanıldığını dahi bilmiyorum, ama Jan mutlaka bir çözüm sunacaktır diye düşünüyorum.

OK. teşekkürler. DISCORD açıldımı bu arada TR de.

Teşekkürler.

Kendi kendime bir cevap vereyim. :) İlgililere de fayda olur umarım.

Bu aralar AMIKIT ile uğraşa uğraşa biraz deneyim kazandım sanki. Sanırım AMIKIT güçlü donanımdaki makinelerde iyi çalışıyor. Son denemem bendeki PC donanımı Lenevo Legion serisi PC seridi ile oldu. PC donanımım İntel i7 işlemci, 32GB RAM, Win 11 , Bütünleşik ses kartı, Nvidia RTX2060 ekran kartı şeklinde kısaca. Böyle olunca da sistem gayet başarılı şekilde herhangi bir pürüz çıkarmadan kuruluyor ve çalışıyor. Ancak aynı şekilde çalışabileceği minimum konfigurasyondaki PC nin nasıl olması gerektiği konusunda bir fikrim yok.

AMIKIT 12 Yapımcılarına teşekkürler, ellerine sağlık, güzel iş çıkarmışlar. Ancak şunuda söylemeden edemeyeceğim, retro ile ilgilenen biri olarak böyle güncel yapılar benlik değil, klasik elde tutulur fiziki A1200 bence daha ayrı birşey.

Herkese iyi günler dilerim.

Geri