almanya da yaşayan arkadaşlar sky bundesligayı bizim siteler gibi veren siteler neler bildiğiniz?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
108
tivibu şimdilik alman ligini almadı bizim burdaki trgoals gibi degoals filan :) neler var site olarak ?

sky sport tüm kanallarini ve alman spor kanallarini saglikli izlemenin tek yolu android tv ve ya box cihaza kodi kurucaksin world repostory uzantisini kodi icine kurdugun zaman tüm dünya kanallarina katagorili sekilde ulasabilirsin.

sky sport tüm kanallarini ve alman spor kanallarini saglikli izlemenin tek yolu android tv ve ya box cihaza kodi kurucaksin world repostory uzantisini kodi icine kurdugun zaman tüm dünya kanallarina katagorili sekilde ulasabilirsin.
kullanıyomusun hangi kodi ve ufaktan 1 detay verirsen sevinirim ya benim asıl merak ettiğim hani bizde yüzlerce site var sonuçta orda yaşayanlar da bu tarz sitelerden illaki izliyodur merak ettim m3u8 filan aynı şekilde çekeriz diye

kullanıyomusun hangi kodi ve ufaktan 1 detay verirsen sevinirim ya benim asıl merak ettiğim hani bizde yüzlerce site var sonuçta orda yaşayanlar da bu tarz sitelerden illaki izliyodur merak ettim m3u8 filan aynı şekilde çekeriz diye
box ve ya android tv markete kodi yazdigin zaman cikar kurulum ve eklenti nasil yüklenir ile ilgili bilgilendirme video youtube de mevcut. kodi baglantili uzantilarin detaylarina erisim biraz zor.

rojadirecta eu diye bir site var orada genelde bundesliga de veriyor bir kaç zaman önce yapmıştım

Geri