Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
kullanıyomusun hangi kodi ve ufaktan 1 detay verirsen sevinirim ya benim asıl merak ettiğim hani bizde yüzlerce site var sonuçta orda yaşayanlar da bu tarz sitelerden illaki izliyodur merak ettim m3u8 filan aynı şekilde çekeriz diyesky sport tüm kanallarini ve alman spor kanallarini saglikli izlemenin tek yolu android tv ve ya box cihaza kodi kurucaksin world repostory uzantisini kodi icine kurdugun zaman tüm dünya kanallarina katagorili sekilde ulasabilirsin.
box ve ya android tv markete kodi yazdigin zaman cikar kurulum ve eklenti nasil yüklenir ile ilgili bilgilendirme video youtube de mevcut. kodi baglantili uzantilarin detaylarina erisim biraz zor.kullanıyomusun hangi kodi ve ufaktan 1 detay verirsen sevinirim ya benim asıl merak ettiğim hani bizde yüzlerce site var sonuçta orda yaşayanlar da bu tarz sitelerden illaki izliyodur merak ettim m3u8 filan aynı şekilde çekeriz diye
öst den var.?forum da almanyadan kimse yok herhalde![]()
hocam sizin var mı bizim gibi google ama maç izle yazınca çıkan sitleriniz sadece bize özel mi bu yaöst den var.?
biraz bilgilendirmeyi özelden yazdimhocam sizin var mı bizim gibi google ama maç izle yazınca çıkan sitleriniz sadece bize özel mi bu ya![]()
![]()
![]()