Star
Paylaşımcı
- Konular
- 45
(ALINTI) Web sitelerimi barındırdığım ve severek kullandığım hosting sağlayıcım isimkaydet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel yıllığı KDV dahil 1439₺ olan hostingi 122₺'ye düşürdü. İndirim sadece
Yeni Nesil Intel Gold İşlemci
1 Web Sitesi Barındırma
10 GB NVMe SSD
Limitsiz Trafik
Ücretsiz SSL Sertifikası
%200 CPU
2 GB DDR4 RAM
100 MB/s IO Hızı
Tek Tıkla 200 Uygulama Kurulumu
Limitsiz Inode
cPanel, LiteSpeed
Limitsiz MySQL Veritabanı
Limitsiz E-Posta Hesabı
%99 Inbox Garantisi
Limitsiz Alt Özellikler
Günlük Otomatik Yedekleme
Ücretsiz Taşıma
Öncelikli Destek
Kendileri ile hostinglerini kullanmak dışında herhangi bir bağım bulunmamaktadır. Herhangi bir çıkarım yok, anlaşmam yok veya kazancım olmayacak. Bu haberi duydum ve başkalarının yararlanabilmesi adına sizlerle paylaşmak istedim. Site kurmak isteyenler için güzel bir başlangıç.
Sipariş ekranının 1. sayfasında yıllık seçip 2. aşamasında "CUMHURIYET" kupon kodunu kullanmanız yeterli olacaktır. "ilkay50" kupon kodunu otomatik olarak kullanırsa bunu kaldırın. İyi kullanımlar.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
sayfalarındaki Standart paket için geçerlidir. Standart paketlerinin özelliği:Yeni Nesil Intel Gold İşlemci
1 Web Sitesi Barındırma
10 GB NVMe SSD
Limitsiz Trafik
Ücretsiz SSL Sertifikası
%200 CPU
2 GB DDR4 RAM
100 MB/s IO Hızı
Tek Tıkla 200 Uygulama Kurulumu
Limitsiz Inode
cPanel, LiteSpeed
Limitsiz MySQL Veritabanı
Limitsiz E-Posta Hesabı
%99 Inbox Garantisi
Limitsiz Alt Özellikler
Günlük Otomatik Yedekleme
Ücretsiz Taşıma
Öncelikli Destek
Kendileri ile hostinglerini kullanmak dışında herhangi bir bağım bulunmamaktadır. Herhangi bir çıkarım yok, anlaşmam yok veya kazancım olmayacak. Bu haberi duydum ve başkalarının yararlanabilmesi adına sizlerle paylaşmak istedim. Site kurmak isteyenler için güzel bir başlangıç.
Sipariş ekranının 1. sayfasında yıllık seçip 2. aşamasında "CUMHURIYET" kupon kodunu kullanmanız yeterli olacaktır. "ilkay50" kupon kodunu otomatik olarak kullanırsa bunu kaldırın. İyi kullanımlar.