AiLE TV EPG ve TMDB Desteği Mevcut

Konuyu okudum, User pass gönderdim, umarım olmuştur kardeşim, kolay gelsin

Filmlerin Çok Olması Sebebiyle Henüz Tamamı TMDB Etkinleştirmesi Bitmedi, Otomatik Cron 5 Dakika da Bir Arka Planda Eşleştirme Yapmaktadır. İyi Seyirler. İçerik Paylaşmayan Dedik Fakat Beğeni ve Görüşlerinizi Yazın

Filmlerin Çok Olması Sebebiyle Henüz Tamamı TMDB Etkinleştirmesi Bitmedi, Otomatik Cron 5 Dakika da Bir Arka Planda Eşleştirme Yapmaktadır. İyi Seyirler. İçerik Paylaşmayan Dedik Fakat Beğeni ve Görüşlerinizi Yazın
Merhaba iyi akşamlar bende istiyorum rica etsem

Arkadaşlar Nasipse Yarın Devam Edelim PC Kapattım

Bende istiyorum

Bende istiyorum diye yazan ya da buradan açıktan kullanıcı adı ve şifre yazanlar DİKKAT!

Özel mesajdan yani DM den kullanıcı adı ve şifre yazıp m3u listesi isteyin.
Konuyu açan kişi bugün bilgisayarını kapattığını ve yarın devam edeceğinide belirtmiş.
Lütfen buraya yorum olarak bende liste istiyorum diye yazmayın, bu yorumumdan sonra bakalım hala banada yolla diye yazan çıkacak mı?

Selam ben de rica edebirmiyim

Bende istiyorum diye yazan ya da buradan açıktan kullanıcı adı ve şifre yazanlar DİKKAT!

Özel mesajdan yani DM den kullanıcı adı ve şifre yazıp m3u listesi isteyin.
Konuyu açan kişi bugün bilgisayarını kapattığını ve yarın devam edeceğinide belirtmiş.
Lütfen buraya yorum olarak bende liste istiyorum diye yazmayın, bu yorumumdan sonra bakalım hala banada yolla diye yazan çıkacak mı?
Ahahhaha bak aşağıya 😀😀

Merhaba bana da atar msın

Ben de rica etsem,olur mu?

Konuyu Okuyamayan Arkaşlar Anasayfada Yazılı Bilgileri Okuyalım, Aksi Takdirse Mesajlarınız Dikkate Alınmayacaktır.

Geri