Acun abi bizi bi sal

bydemir

Üye
Konular
1
Abi fenerbahçemizin bi macı için her türlü m3u ve siteye girdim forumlardan forum beğendim fakat abimiz bize engeli koymuş hiç bir link açmıyor deli olmamak elde değil

Bilgi için teşekkür ederim forumda yeniyim çok bir bilgiye sahip degilim konuları inceleyerek bilgi pekiştiriyorum

Geçen hafta 1 aylık ssport plus aldım elemeleri izlerim 4 maç için uğraşmayım diye. bu hafta exxene satmışlar. Kim nasıl satıyor bunları sonra neden kaçak yayın izleniyor.
Akşam buradayız artık rectv cloudstream olmazsa

Akşamlara kadar çalısıyoruz bi mac keyfi sürelim diyoruz ondanda para istiyorlar sonrada dedigin gibi kacak izleyenler hakkımızı yiyor diyorlar

Yıllık bin iki Bin neyse bütün platformlar olacak şekilde paket yapmalari lazım yoksa tivibusu ssportu EXXENi tabisi olan .

Yani ekonomik paket platinium paket tarzında hepsini bir araya toplasalar onada razıyım ama yok hepsi ayrı ayrı olacak illaki

Abi fenerbahçemizin bi macı için her türlü m3u ve siteye girdim forumlardan forum beğendim fakat abimiz bize engeli koymuş hiç bir link açmıyor deli olmamak elde değil
yeni bir link yaptım ama akşam maç saatinde çalışacak isterseniz bir deneyin

DaddyLive Kanalları

Son düzenleme:
Geçen sene ücretini ödeyip sırf maçlar için exxen kullandım ama yayınlarda olan aksaklıklar yüzünden hiç memnun kalmadım inşallah bu sene bu sıkıntıları yaşatmazlar ve illegal veya yasal kullananlara keyifli maçlar izletirler.

mAcun yine tam bir fiyasko. Exxen sitesi tepki veremiyor.

Geri