İndirim Bitti Acer Aspire 5 A515-57-56RQ i5-12450H, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 15.6" FHD - 11.049 TL

Sinetech 

Admin
Konular
87
Bu fiyata bedava bence, 1 stok görünüyor ancak aldırmıyor, tekrar tekrar deneyip ben 1 tane alabildim, siz de ihtiyacınız varsa şansınızı deneyin derim.

Ekleme : Şu an stok yok durumuna döndü maalesef. Yine de ara ara kontrol etmekte fayda var.

IPS ekran, Aspire 5 serisi, kasası oldukça iyi, 2 ram, 2 ssd yuvası var, işlemci güçlü (oyun laptoplarında kullanılıyor), soğutması da başarılı diyorlar. Gelince inceleme yaparım ama bu fiyata bir daha bulunur mu bilmiyorum.

1742588225785

Son düzenleme:
Bu fiyata bedava bence, 1 stok görünüyor ancak aldırmıyor, tekrar tekrar deneyip ben 1 tane alabildim, siz de ihtiyacınız varsa şansınızı deneyin derim.

IPS ekran, Aspire 5 serisi, kasası oldukça iyi, 2 ram, 2 ssd yuvası var, işlemci güçlü (oyun laptoplarında kullanılıyor), soğutması da başarılı diyorlar. Gelince inceleme yaparım ama bu fiyata bir daha bulunur mu bilmiyorum.
zamanında yapmadılar şu indirimleri aldıktan sonra geldi indirimler
ayrıca tavsiye için tşkler reis

bitmiş keyfe alayım dedim Şu anda mevcut değil. :) 11 bin bedava Sinetech biraz erken haber versen kaçırdık

Konuyu görüntüleyenler

Geri