90larda çocuk olmak

remixtik

Paylaşımcı
Konular
138
O yıllarda hepimiz kaptırırdık kendimizi Atarilere…
Biz “bir can da bana ver” diye beklerken kardeşimizle abimizle sevinir, Mario’nun her zıplayışında aşırı heyecanlanılırdı
O kahverengi vitrin, desenli perdeler, tüplü televizyon…
Her şey daha sade, daha samimi, daha sıcaktı.
Çünkü o yıllarda en güzel oyun, birlikte olmaktı. ❤️

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1763918944715.jpg
    FB_IMG_1763918944715.jpg
    68.4 KB · Görüntüleme: 19
reis gecen ay memlekette idim orda dogal gaz yok soba da cay sabahlari kurutulmus ekmek elektirikler kesildimmi lukus yaniyor cogu lukus ne oldugunu bilmez her sey iyide havalar sogidummu insan tuvalete girmeye useniyor soguktan 🤣🤣🤣🤣

yani bagzi yerler halen 90 lari yasamaya yasatmaya devam ediyor ezanla kalkilir hava karardimmi hayat durur

reis gecen ay memlekette idim orda dogal gaz yok soba da cay sabahlari kurutulmus ekmek elektirikler kesildimmi lukus yaniyor cogu lukus ne oldugunu bilmez her sey iyide havalar sogidummu insan tuvalete girmeye useniyor soguktan 🤣🤣🤣🤣

yani bagzi yerler halen 90 lari yasamaya yasatmaya devam ediyor ezanla kalkilir hava karardimmi hayat durur
Ücretsiz zaman makinesi daha ne😅

Yerdeki halı, sanırım Sultandı, perde, motifine kadar ve vitrin, annemin salonuyla birebir aynı. Tv yerine bir lcd, perde önüne tarihi koltuk takımı koy, tamam. İlk maaşımla hediye almıştım koltukları, asla değiştirmedi😎

RUITROLIKER Retro Controller Gamepad Joystick for Atari 2600 System Console  Black - Walmart.com
Görüntü yanlış o zamanlar öyle atari kolları yoktu, ilk atari kolları böyleydi.

Valla değil 90lar, halen neolitik çağda yaşayanlar var, hatta bir kısmı da ehliyetli. Trafik terörünün de en temel sebebi bu şahıslar, yoksa araç sayısı Almanya'da, Fransa'da iki katımızdan fazla. Adam höö hüü, konuşamıyor ama trafikte.

Valla değil 90lar, halen neolitik çağda yaşayanlar var, hatta bir kısmı da ehliyetli. Trafik terörünün de en temel sebebi bu şahıslar, yoksa araç sayısı Almanya'da, Fransa'da iki katımızdan fazla. Adam höö hüü, konuşamıyor ama trafikte.
Sakarya adana valla örnek

Geri