800 TL'ye hangi uydu alıcısı alınır?

Konular
8
Çok fazla bir bütçem yok. En fazla 800 TL. Aklımda şunlar var.

Bu bütçede çok bir şey beklemiyorum zaten. Yapacaklarım; YouTube'a girmek, USB'den video izlemek, TV kanallarını izlemek. Başka bir şey yapmam pek. Bu üçü arasından hangisi iyidir?

hocam ciddi zor konu ya bende zamanın dreambox 800 hd si var ama tv nin üstündeki uyduyu kullanıyorum box kullanıyosan tv işini o yoldan çözmek veya uydunet ise netin teledunya eklemek filan box a bile tuner koyuyolar artık yada ekliyolar sanırım artık uydu alıcısı devri de eskiden aldığımız cd ler gibi biticek gibi geliyor

Next uydu alıcıları Amazon indirim günlerinde güzel fiyatlara düşüyor takip et. Mesela Mart ayı fırsatlarında Next 2000 Wi-Fİ HD S 599 TL, Next 2071 uydu alıcısı 853 TL idi.

Ustam bende Botech 700 Hd İp destekli uydu cihazı var.Youtube,Yoıtube Kids,Tiktok gibi uygulamalar mevcut.Ayrıca cihaza özel bir yazılım attım.12 Nisan 2035 e kadar(10 Yıl)iptv yüklü.Almak istersen konuşuruz

ama bu ikisi çok değerlendirilmiş muhtemelen senin işini görür istersen yorumlara youtube fılan da yazıp kullanıcı yorumlardan ilerleyebilrisin
Evet youtube çalışmıyor diyen yeni yorumlar var, api değişikliği, bizim Samsung smart tv gibi bu cihazları da etkilemiş gibi, çözümü de yok. Bir de, yorum sayısı çok ama taa 2021 den beri yapılan yorumlar
1000066292

Evet youtube çalışmıyor diyen yeni yorumlar var, api değişikliği, bizim Samsung smart tv gibi bu cihazları da etkilemiş gibi, çözümü de yok. Bir de, yorum sayısı çok ama taa 2021 den beri yapılan yorumlar
Ekli dosyayı görüntüle 6843
yani hocam artık uydu alıcısı filan zor konular oldu :) ya tv içinde geliyor ya tv boxlar bunun yerini alıyor atıyortum tivibu filan ayda 50 tl ye geliyor veya uydunet alıyosun teledunya ıle bırlıkte filan bide bunlar dediğin eski yorumlu ne kadr iyi gunceller orası da tartışılır

Çok fazla bir bütçem yok. En fazla 800 TL. Aklımda şunlar var.

Bu bütçede çok bir şey beklemiyorum zaten. Yapacaklarım; YouTube'a girmek, USB'den video izlemek, TV kanallarını izlemek. Başka bir şey yapmam pek. Bu üçü arasından hangisi iyidir?
Next markasının 25 yıllık kullanıcısıyım. Bilenler bilir. Analogtan digitale geçtiğimiz günler. Next 5000 FTA (cihaz halen depomda durmakta), 5000 CI ve 7500 serisi.
Bu cihazlara uzun yıllar yazılım atıp(Goldmaster markasının hakkını yemeyelim elbette) uydu uydu gezip şifreleri kırarak hayatımızı renklendirdik. O nedenle markayı ve ürünlerini kısmen tanırım. Next 64 uydu alıcısını yaklaşık beş yıldır kullanırım. Halen yazılım desteği devam ediyor. Farklı uygulamalar altındaki gömülü İp tv desteği ihtiyacımızı gayet iyi karşılıyor. Next 64 üretiminin bitirildiğini tahmin ediyorum ama benzer donanıma sahip ekonomik ürünleri dikkate alınabilir. Next ürünlerini uzun yıllar boyunca huzur içinde kullandım. Çok kararsız kalırsanız Next uydu cihazı incelemelerini izlemenizi öneririm. Size fikir verecektir.Saygılar.

Geri