🎬 ⚡79xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Kardeşim emeğine sağlık fakat hepsi hata veriyor Eror hatası
GÜNCELLENDİ
2605 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.

power-sinema
kısa url olarak ( ) ekle ve kaydet.

GÜNCELLENDİ
2898 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.

power-sinema
kısa url olarak ( ) ekle ve kaydet.

Ya bunu beceremeyen tek ben miyim acaba üstat. Ben m3u dosyasını indiremiyorum verdiğin linke tıklayınca hata yazıyor?

Ya bunu beceremeyen tek ben miyim acaba üstat. Ben m3u dosyasını indiremiyorum verdiğin linke tıklayınca hata yazıyor?
indimene gerek yok zaten.kısa url yüklediğinde herhangi birşey çıkmıyormu.deneyip haber verirseniz düzeltme yoluna gidelim.bende çalışıyor.

indimene gerek yok zaten.kısa url yüklediğinde herhangi birşey çıkmıyormu.deneyip haber verirseniz düzeltme yoluna gidelim.bende çalışıyor.
Üstat eyvallah ya verdiğin linki doğrudan m3u linki gibi oynatıcıya girmemiz gerekiyormuş şimdi anladım. Daha önce böyle bişey görmeyince işte böyle oluyor cahillik başa bela :D Bu arada eline koluna sağlık.

Üstat eyvallah ya verdiğin linki doğrudan m3u linki gibi oynatıcıya girmemiz gerekiyormuş şimdi anladım. Daha önce böyle bişey görmeyince işte böyle oluyor cahillik başa bela :D Bu arada eline koluna sağlık.
iyi seyirler.
bundan sonra sadece ben ekleme yaptıkca güncelle demen yeterli.

Oskar almış filmleri bir bölümde yayınlayabilirsiniz çok iyi olur

Eline emeğine sağlık usta

üstat bende öyle düşünüyorum da bayaa bir uğraştıracak gibi bakalım ilerleyen günlerde belki. 4000 film kolay değil
hocam zor iş ya bence imdb 100 olarak 1 klasör de yapabilirsin ilk etap tür olmasa da mesela kategorileri de yine imdb ye göre yuksek puanlı olanlardan yine en iyi 100 komedi romantik gibi aslında 4000 filan guzel dolu gözukuyor da ekleyince yorucu oluyor :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri