remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 38
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gerilim filmi gibiydiİnternet cafem vardı 90 larda , tam heycanlı yerinde kopardı tüm cafe bu ses eşliğinde beklerdik internete girmeyi
Hocam, eskiden Japon markaları hakimdi pazarda, adamlar tek kelimeyle kaliteydi. Sonrasında malum, Çin'in ucuz iş gücüyle baş edemediler. Gerçi Çinliler de baya ilerleme katetti. Şu an 6. nesil savaş uçağı ptototipi uçuyor adamların, ABD daha üretecekÇok çok güzeldi KALİTE VARDI. Merak vardı, keşfetme arzusu. Bazı şeyler zor olsada daha anlamlıydı.
Resimde görünce hatırladım. Robotics ne firmaydı ama. Her şeyi kaliteydi. Pahalıydı ama gerçek kaliteydi. O zaman İstanbul'da aradığını zor buluyordun. Anadolu ilinde oo derdini anlatana kadar.... Ben o resimdeki modemi görene kadar ne zamanlar geçti. Küp gibi bir şey düşün. Markası neydi bilmem. Tepesi kavisli. O telefon sesi. Hey gibi günler hey. Bir şarkı indirip Winanp'da dinleyeceğiz hesapta. Sonra vay bizi aramışlar da açmamışız. Meşgül çalıyormuş. Fiber vardı da biz mi kullanmadıkBununla internete bağlanmak ayrı bir eziyetti uff telefonu iptal etmek zorunda kalınıyordu
Anısı olan dostlarımı beklerim
Bu aralar nostalji kuşağı yapıyorum