4K FİLM İZLEMEK İMKANSIZMI

poyraz38

Üye
Konular
3
Merhabalar arkadaşlar ben dizi film için sadece cloudstream kullanıyorum ama orda 4k yani(2160p)film yok..Acaba yasal olmayan platformlarda 4 k video izlemek imkansızmı?

4k kalitede videolar yüklenirse izlersiniz yüklenmezse izleyemezsiniz.

Evet denedim ama bir kaç site çıkıyor ücretli üyelik isteyen
Muhtemelen google'a site reklamları için para ödeyen gereksizler çıkıyor karşınıza eğer ki pc kullanıyorsanız tarayıcınıza adguard adlı eklentiyi veya ublock origin adlı eklentiyi kurarak site ve öz veri reklamlarını engellemenizi tavsiye ediyorum mobilde ise brave tarayıcı kullanarak bunları aşabilirsiniz aradığınız adres aşağıda verildi

Teşekkür ederim link için, Brave kullanıyorum ancak siteyi çok fazla trollemişler kopyası olan siteler var ondan kafa karışıklığı oldu

'nda da yüksek kalite filmler oluyor.
Filmmodu

Sorry, you have been blocked
You are unable to access filmmodu.tv

Üstadım yardımınız için teşekkürler ama böyle bir hata alıyorum linke tıkladığımda nedendir acaba?
VPN açıkken girmeye çalıştıysanız engellemiştir sizi muhtemelen.

Vpn kullanmıyorum muhtemelen yurtdışından bağlandığım için engelleniyorum galiba anladığım
VPN ile girmeye çalıştım Kuzey ve Güney Amerika'dan girmeye çalışınca sizinle aynı uyarıyı verdi ama diğer Asya veya Avrupa sunucularını seçince 404 bulunamadı hatası verdi.
Sanırım haklısınız, bulunduğunuz ülkeden dolayı engelliyor. İlk defa bir siteye girebilmeniz için VPN ile Türkiye'den bağlanmanız gerekecek demektir ;)

VPN ile girmeye çalıştım Kuzey ve Güney Amerika'dan girmeye çalışınca sizinle aynı uyarıyı verdi ama diğer Asya veya Avrupa sunucularını seçince 404 bulunamadı hatası verdi.
Sanırım haklısınız, bulunduğunuz ülkeden dolayı engelliyor. İlk defa bir siteye girebilmeniz için VPN ile Türkiye'den bağlanmanız gerekecek demektir ;)
Herkes TR'den çıkmaya çalışır ben girmeye çalışıyorum aw 😅

Torrent kullanmak lazım indirmek için , izlemek içinse forum içinde yine verildi diye hatırlıyorum

Tv niz uygunsa, Android box vb cihazınız varsa, internet en az 50mbps üzeri ise, stremio-kodi-elementum-jacktook gibi uygulama ve eklentiler kurarak, vlc player-opensubtitle.org gibi yardımcılar ile TR altyazılı istediğiniz herşeyi izleyebilirsiniz.
Örnek:Oppenhaimmer 4k hdr dolby atmos vs. ses sisteminiz ve tv niz uygunsa giriş sahnesi son derece güzel bir sahnedir

Geri