Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende bu konuda arayış içindeyim. TR içeriklerini Netflix, Blu tv vs. 4K yükleyen bir site arıyorum. Tavsiyeniz varmıdır?4k kalitede videolar yüklenirse izlersiniz yüklenmezse izleyemezsiniz.
FİLMBOLBende bu konuda arayış içindeyim. TR içeriklerini Netflix, Blu tv vs. 4K yükleyen bir site arıyorum. Tavsiyeniz varmıdır?
Link veya apk var mı? Daha önce duymamıştım teşekkürlerFİLMBOL
Hocam google'a filmbol yazıp aratmayı denediniz mi ?Link veya apk var mı? Daha önce duymamıştım teşekkürler
Evet denedim ama bir kaç site çıkıyor ücretli üyelik isteyenHocam google'a filmbol yazıp aratmayı denediniz mi ?
Muhtemelen google'a site reklamları için para ödeyen gereksizler çıkıyor karşınıza eğer ki pc kullanıyorsanız tarayıcınıza adguard adlı eklentiyi veya ublock origin adlı eklentiyi kurarak site ve öz veri reklamlarını engellemenizi tavsiye ediyorum mobilde ise brave tarayıcı kullanarak bunları aşabilirsiniz aradığınız adres aşağıda verildiEvet denedim ama bir kaç site çıkıyor ücretli üyelik isteyen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.'nda da yüksek kalite filmler oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 975
VPN açıkken girmeye çalıştıysanız engellemiştir sizi muhtemelen.Sorry, you have been blocked
You are unable to access filmmodu.tv
Üstadım yardımınız için teşekkürler ama böyle bir hata alıyorum linke tıkladığımda nedendir acaba?
Vpn kullanmıyorum muhtemelen yurtdışından bağlandığım için engelleniyorum galiba anladığımVPN açıkken girmeye çalıştıysanız engellemiştir sizi muhtemelen.
VPN ile girmeye çalıştım Kuzey ve Güney Amerika'dan girmeye çalışınca sizinle aynı uyarıyı verdi ama diğer Asya veya Avrupa sunucularını seçince 404 bulunamadı hatası verdi.Vpn kullanmıyorum muhtemelen yurtdışından bağlandığım için engelleniyorum galiba anladığım
Herkes TR'den çıkmaya çalışır ben girmeye çalışıyorum awVPN ile girmeye çalıştım Kuzey ve Güney Amerika'dan girmeye çalışınca sizinle aynı uyarıyı verdi ama diğer Asya veya Avrupa sunucularını seçince 404 bulunamadı hatası verdi.
Sanırım haklısınız, bulunduğunuz ülkeden dolayı engelliyor. İlk defa bir siteye girebilmeniz için VPN ile Türkiye'den bağlanmanız gerekecek demektir![]()
yüksek çözünürlükteki filmler için ücretli üyelik istiyorFİLMBOL