393 Kanallı - M3U Listesi & Ücretsiz IPTV Tarama Programı 🚀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
1

📡 ÜCRETSİZ 393 KANALLIK IPTV PLAYLISTİ (GÜNCEL)
Haber · Spor · Müzik · Belgesel · Yerel Kanallar

🔗 Playlist Linki

📺 Toplam Kanal Sayıları

Toplam Kanal:393
Haber:24
Müzik:19
Spor:15

📂 Kategori Listesi

• Ulusal Kanallar: 12
  • Ulusal – Yurt Dışı: 10
  • Haber: 24
  • Müzik: 19
  • Spor: 15
  • Eğlence: 17
  • Belgesel: 8
  • Çocuk: 9
  • Ekonomi: 5
  • Yerel ve Diğer: 274+

📌 Özellikler

• Liste sürekli güncellenir.
  • Bağlantı hızlı ve stabildir.
  • Kanal geçişleri seri bir şekilde yapılır.
  • Kota dostu yapıdadır.
  • Tüm IPTV Player uygulamalarıyla uyumludur.
  • Android TV, Smart TV, VLC, Kodi, GSE, IPTV Smarters ile sorunsuz çalışır.

✔ Keyifli Seyirler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam elinize sağlık bu listeyi daha önce paylaşmıştım. 250 kişilik bu. Sunucu size mi ait? Güncelleme işi nasıl oluyor?
Hocam hayır 250 kişilik değil bunda sorun yok sınırsız manus cdn ye direkt bağlı sınırsız, güncellemede sadece ana URL değişiyor.

daha çok uzun muhalefet ustanin yayinlarina benziyor

Bırakın artık emek hırsızlığını ****** musunuz nesiniz Hırsızlık yapıyorsunuz burada uzunmuhaletef ustanın liste emeğini çalıp biz yaptık diyorsunuz daha öncede afedersiniz aynı haltı yediniz akıllanmadınız mı utanmıyor musunuz emek hırsızlığı yapmaya???

Bırakın artık emek hırsızlığını ****** musunuz nesiniz Hırsızlık yapıyorsunuz burada uzunmuhaletef ustanın liste emeğini çalıp biz yaptık diyorsunuz daha öncede afedersiniz aynı haltı yediniz akıllanmadınız mı utanmıyor musunuz emek hırsızlığı yapmaya???
Dostum sorması ayıptır bu kanallar benim veya bir başkasının babasının malımıdır ?

Kanal URL herkese açıktır ve en önemlisi Wellbox cihazlara verilen 2 senelik legal yayınlar.

Yani yanlış anlamayın da şimdi bunu ben paylaştım benden sonra alıp kanalları kendine göre düzenleyen ve sorunsuz bir liste yapan adama ben hırsız mı diyeceğim?

Biraz geliştirin kendinizi lütfen biraz fazla değil, hiçbir kanal URL si kimsenin babasının tapulu malı değildir.

Ve linkte bütün kanallara bakın bakalım UZUNMUHALEFET veya başka birine ait birşey varmi , resimlerden tutun da kanal URL lerine kadar ?

Dostum sorması ayıptır bu kanallar benim veya bir başkasının babasının malımıdır ?

Kanal URL herkese açıktır ve en önemlisi Wellbox cihazlara verilen 2 senelik legal yayınlar.

Yani yanlış anlamayın da şimdi bunu ben paylaştım benden sonra alıp kanalları kendine göre düzenleyen ve sorunsuz bir liste yapan adama ben hırsız mı diyeceğim?

Biraz geliştirin kendinizi lütfen biraz fazla değil, hiçbir kanal URL si kimsenin babasının tapulu malı değildir.

Ve linkte bütün kanallara bakın bakalım UZUNMUHALEFET veya başka birine ait birşey varmi , resimlerden tutun da kanal URL lerine kadar ?
Dostum bizim kızdığımız nokta şu daha önce bu paylaşımlar yapılmıyordu dikkat ettim 2 seferdir uzunmuhalefet hocam paylaşım yapıyor ki evet alıp kullanalım sizde kullanın diye fakat ne bir teşekkür ne başka birşey önce iletişime geçersin izin istersin (bu bir nezaket davranışıdır) sonra teşekkür edip paylaşımına uzun muhalefet hocamızı da etiketleyip izni ve paylaşımı için teşekkür ederiz dersin konuya devam edersin. Bu yaştan sonra biz mi öğretelim oturmayı-kalkmayı, Konuşmayı-yazmayı, Adab-ı Muâşeret' i???

Dostum bizim kızdığımız nokta şu daha önce bu paylaşımlar yapılmıyordu dikkat ettim 2 seferdir uzunmuhalefet hocam paylaşım yapıyor ki evet alıp kullanalım sizde kullanın diye fakat ne bir teşekkür ne başka birşey önce iletişime geçersin izin istersin (bu bir nezaket davranışıdır) sonra teşekkür edip paylaşımına uzun muhalefet hocamızı da etiketleyip izni ve paylaşımı için teşekkür ederiz dersin konuya devam edersin. Bu yaştan sonra biz mi öğretelim oturmayı-kalkmayı, Konuşmayı-yazmayı, Adab-ı Muâşeret' i???
Hocam tekrar tekrar söylüyorum listeye girip bir kontrol ettiniz mi herhangi birine ait bir URL veya sunucu var mı diye ?

Hocam tekrar tekrar söylüyorum listeye girip bir kontrol ettiniz mi herhangi birine ait bir URL veya sunucu var mı diye ?
Kontrol ettim liste birebir uzun muhalefet hocamızın listesi ile aynı bu konuyu geçtim peki neden ******.com mudur nedir buradaki kullanıcıları sürekli oraya yönlendirmeye çalışıyorsunuz???

Kontrol ettim liste birebir uzun muhalefet hocamızın listesi ile aynı bu konuyu geçtim peki neden ******.com mudur nedir buradaki kullanıcıları sürekli oraya yönlendirmeye çalışıyorsunuz???
Hocam ne yönlendirmesinden bahsediyorsun , direkt bakarsanız sitede kopyalamaya hazır URL var siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum????

İnsanı karalamaya çalışırken önce bir bakın kontrol edin .

Konu baltalamaksa niyetiniz bu son mesajım ciddiye almayacağım iyi geceler .

Hocam ne yönlendirmesinden bahsediyorsun , direkt bakarsanız sitede kopyalamaya hazır URL var siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum????

İnsanı karalamaya çalışırken önce bir bakın kontrol edin .

Konu baltalamaksa niyetiniz bu son mesajım ciddiye almayacağım iyi geceler .
Konunun dağılmaması adına ve tartışmaya dönmemesi adına burada kapatalım, sizden ricamız paylaşım yaparken reklamsız (herhangi bir site reklamı/yönlendirmesiz) paylaşım yapmanız. Amacım konuyu asla baltalamak değil ve karalamakta değil link atıyosunuz sonra o linkten başka link adresi (reklamı) yapılıyor oradan ulaşılıyor. Direkt linki copy-past yapıp buradan da paylaşabilirsiniz. İyi geceler.

Emeğinize sağlık, kanallar legal olduğu için onun bunun şunun linki adresi vs. şeyler konuşmak çok saçma.
Kanalların alternatifleri dolu dolu her şey çok güzel hazırlanmış teşekkürler.

Emeğinize sağlık, kanallar legal olduğu için onun bunun şunun linki adresi vs. şeyler konuşmak çok saçma.
Kanalların alternatifleri dolu dolu her şey çok güzel hazırlanmış teşekkürler.
Eyw kardeşim baş tacısın güzel yorumun için teşekkürler

10- Reklam Amaçlı Paylaşım: Kazanç amaçlı kısaltılmış link, referans linki, para veya eşya talebi yasaktır. Ponzi, dolandırıcılık gibi paylaşımlara asla yer verilmez. Sadece yönetimce izin verilen kampanyalar açılabilir.

Forumu reklam amacıyla kullanmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri