...

• Konbuyu başlatan CENGİZ HAN
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygı duymak lazım adam emek verip uygulama yapıyor modlanmasını istememesi normal bir durum.

Uygulamanın güncel modlanmış versiyonu varsa buraya link bırakabilir misiniz rica etsem 🫨
Sitede paylaşmak yasak, ek olarak siz böyle giderse bu konu yüzünden yine banlanacaksınız mesajı düzenleyip küfür, hakaret, argo tarzında ki mesajı silin güzel bir dille eklentiyi isteyin ama onunda cevabını vereyim böyle bir şeyi düşünmüyoruz. Çünkü sunucu erişime kapatıldı.

@Adnan K. Hocam konuyu kalıcı olarak silebilir misiniz size zahmet rahatsızlık verdim kusuruma bakmayın

@Adnan K. Hocam konuyu kalıcı olarak silebilir misiniz size zahmet rahatsızlık verdim kusuruma bakmayın
Dostum daha önce banlanan hesabınızda da aynı şeyler oluyordu, şimdi bu yeni hesapta da yine konu açıp, sonra içini silip, şimdi de konuyu siler misiniz diye mesaj atmışsınız, aynı şeylerin tekrarı olmasın lütfen. Forumdaki kurallar çok basit, bunlara uymak bu kadar zor olmamalı.

Konu silmek, mesajları ve başlığı sadece noktalar haline değiştirmek forum düzenini bozmaktadır, tekrarı halinde yine uyarı alırsınız. Bir konu açmadan önce bunlara dikkat ederek konu açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri