Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hadi hayırlısı vidanjör bulundu mu kirası ne kadar yoksa belediye mi açıyorHazırlıklara devam... Kaldığımız yerden tüm hızla eksiklerinizi tamamlayın... Takipte olmayı ihmal etmeyiniz.. Herkese iyi çalışmalar..
kayyum dolayısıyla belediyede değişiklik olmuş bekliyoruzzzzhadi hayırlısı vidanjör bulundu mu kirası ne kadar yoksa belediye mi açıyor![]()
![]()
Yeni gelecek yönetim iddialıkayyum dolayısıyla belediyede değişiklik olmuş bekliyoruzzzz![]()
Domates müthiş hem ucuz hem de sırıkDomatesbenden
![]()
Eyvallah @birdirbir Kardeşim Manav En Kisa Surede Acilir Umarim.Hazırlıklara devam... Kaldığımız yerden tüm hızla eksiklerinizi tamamlayın... Takipte olmayı ihmal etmeyiniz.. Herkese iyi çalışmalar..
reis bu saatten sonra develeri tepiştirmeyelim ne dersinBende hayvanat bahçesi açmayı düşünüyorum isteyen varsa söyleyin açalım güzel bir hayvanat bahçesi
bu kadar SIGIRIN oldugu yerde hayvanat bahcesi acmak sacmallik olur...Bende hayvanat bahçesi açmayı düşünüyorum isteyen varsa söyleyin açalım güzel bir hayvanat bahçesi
Kambersiz Düğün Olurmu @birdirbir KardeşimTatil bitince haber verin beyler![]()
Meyveler olgunlaştı servise mi hazırlanıyorTatil bitince haber verin beyler![]()
Veririz ustam sen merak etme unutmassakTatil bitince haber verin beyler![]()