Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Büyük ihtimal noterde olacak reisÇekiliş noter huzurunda mı olacak ? tombala usulü mü ?
Kaçıncı noter reis bilgin var mı seninBüyük ihtimal noterde olacak reis![]()
Senin kadar bende heyecanlıyım reisInternetten bir site üzerinden yapacağım Tarafsızım Yani ben kendim seçmeyeceğim merak etmeyin Ben de sizin kadar heyecanlıyım şu an kim kazanacak![]()
Onun bilgisi yok maalesefKaçıncı noter reis bilgin var mı senin![]()
Heyacandan yerim de duramıyorum reis. İ can't wait.Internetten bir site üzerinden yapacağım Tarafsızım Yani ben kendim seçmeyeceğim merak etmeyin Ben de sizin kadar heyecanlıyım şu an kim kazanacak![]()
Ben katılmak istiyorumMerhaba herkese Bugün bir çekiliş yapmak istedim kazanan 2 kişiye birisine Titan birisine de Pars panel verilecek özelden kazananlara atacağım Hepsi de vpn'sizdir bugün saat 18.00'a kadar Ben katılmak istiyorum yazsın hepsini Teker teker not edeceğim saat 18.10 gibi açıklanır ve lütfen Özelden yazmayın Ben katılmak istiyorum diye bu konudan yazın özelden yazanlar çekilişe katılamayacaklar
Katılıyorum reis torpil yapma lütfen . bana çıkarsa @lider0yuncu ya hediye ederim.Siz katılacak mısınız Lider oyuncu ve tekkan
Bende katılıyorum reis adaletli olsun amaSiz katılacak mısınız Lider oyuncu ve tekkan
Yok ya öyle yapma Kazanırsan sen kullan ha Tabii sen bilirsin paylaşabilirsin Ben öneri verdim sadece Belki biriniz Pars belki biriniz Titan kazanabilir bilmiyorum artıkKatılıyorum reis torpil yapma lütfen . bana çıkarsa @lider0yuncu ya hediye ederim.
Teşekkürler reis düşünmen yeterli . bizi çekilişe ekleme, başkasının hakkını yemeyelim.Yok ya öyle yapma Kazanırsan sen kullan ha Tabii sen bilirsin paylaşabilirsin Ben öneri verdim sadece Belki biriniz Pars belki biriniz Titan kazanabilir bilmiyorum artık
Evet benlik te bir sıkıntı yok benim ihtiyacım yokTeşekkürler reis düşünmen yeterli . bizi çekilişe ekleme, başkasının hakkını yemeyelim.