Öneri 3 tane Sun- X panel m3u çekilişi 21:00 da sona erecek (Her yeni çekiliş en son mesaj olacak) takipte kalın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akif pro

Paylaşımcı
Konular
42
Merhaba herkese Bugün bir çekiliş yapmak istedim kazanan 2 kişiye birisine Titan birisine de Pars panel verilecek özelden kazananlara atacağım Hepsi de vpn'sizdir bugün saat 18.00'a kadar Ben katılmak istiyorum yazsın hepsini Teker teker not edeceğim saat 18.10 gibi açıklanır ve lütfen Özelden yazmayın Ben katılmak istiyorum diye bu konudan yazın özelden yazanlar çekilişe katılamayacaklar.

ADMİN NOTU:

Herkese iyi forumlar,

Bilgimiz dışında açılan bir konu ve çekiliş yapılmış. Resmi kurallar gereği çekilişler Milli Piyango İdaresine yapılan başvuru ve alınacak izin doğrultusunda yapılabilir. Böyle bir izin bulunmaması dolayısıyla uyarı aldığımız için çekilişin iptal olduğunu sizlere duyuruyoruz.

Konuyu başlatan arkadaşa da özel mesaj ile belirttim; çekiliş yapılmayacak, herhangi bir hediye dağıtılmayacaktır. Özel mesaj yoluyla bile çekilişe dair herhangi bir istekte bulunulmayacaktır.

Forumda bilgimiz dışında çekiliş yapmak yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pardon Arkadaşlar ben oraya ilk iki kişi yazacaktım ilk 3 kişi değil 2 kişi olacak

Tamam Yazın ben not ediyorum hepsini ara sıra böyle çekiliş yapacağım

Saat 18.00'a kadar herkes yazsın bundan sonra yazanlar kabul edilmeyecek

Merhaba herkese Bugün bir çekiliş yapmak istedim kazanan 2 kişiye birisine Titan birisine de Pars panel verilecek özelden kazananlara atacağım Hepsi de vpn'sizdir bugün saat 18.00'a kadar Ben katılmak istiyorum yazsın hepsini Teker teker not edeceğim saat 18.10 gibi açıklanır ve lütfen Özelden yazmayın Ben katılmak istiyorum diye bu konudan yazın özelden yazanlar çekilişe katılamayacaklar
Ben katılmak istiyorum

Şöyle olacak Yani mesela ben çekiliş yapıyorum ya Birisi diyelim Erdal Titan paneli kazandı diyelim o Pars panel çekilişine katılamayacak yani kazanan kişi diğer panel çekilişine katılamıyor Kaybedenler mesela Titan paneli kaybettiniz bu sefer Pars panelde yarışacaksınız Yani iki tane şansınız var

Internetten bir site üzerinden yapacağım Tarafsızım Yani ben kendim seçmeyeceğim merak etmeyin Ben de sizin kadar heyecanlıyım şu an kim kazanacak😁😁😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri