2000 2500 tl civari box önerisi

çok uzun zamandır next start 4k kullanıyorum şu ana kadar tıklamadı. çok memnunum bir çok kişiye aldırttım henüz şikayet yok .

Eğer retro oyun oynamayı da seviyorsan Hiremco X6 Pro var. 4gb ram 128 gb depolama.

Bende arastiriyorum. En son buna bakmistim.
Tabii fiyat biraz sizin istediğinizden fazla.
Detaylı bilgiler burada.

THOMSON Streaming Box Plus 270 (S905X4) - Google TV sertifikalı, premium segment bu gerçekten iyi cihaz almanyada 66 euro bizde 5000 mediamarkt hepsiburada deneyimledim

konuya dönünce tavsiye ile cihaz alınması çok mantıklı değil hepsi her kullanıcıda farklı sonuçlar çıkarıyor 2gb ram cihazların apk konusunda sorun yaşattığını oyun dışında görmedim hafızası 32 olanlar da 20 küsür kullandırıyor bence hafıza yuksek olması avantaj lisanslı cihaz kullanmasan bile ben tercih ederim

Next 4K Pro kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Stremio, cloudstream vs tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor.

HİREMCO ürünlerini incele tamamen TÜRK mühendisliğinin ürünü uzun zamandır kullanıyorum kendisine ait player mevcut bütün uygulamaları oynatıyor kullanımı kolay proğram güncellemelerini alıyor. Saygılar

Selamlar Bende Next My Box Kullanıyorum.Şuan İsmi Next Media Box Olmuş
AllWinner İslemcili, 2 Gb Remli 16 Gb Hafızalı 2Adet Usb 2.0
1Adet Sd Kart Ve Kablolu İnternet Port Var.
64 Gb En Hızlı Sd Kartlardan Alıp Hafızayı Guclendirdim.İnca Marka Dambıllı Kaliteli Mouse Taktım.
Forum Dahil Her Turlu İslerimi Bu Cihazla Goruyorum.
@Sinetech Hocamızın İlk Kapanan Youtube Kanalında,
İlk Cihaz Tanıtımı Yaptığı Video Next My Box Videosuydu 4 Senedir Kullanıyorum. @Sinetech Hocamızın Tavsiyesiyle Almıştım.İyikide Almışım.
Cihazdan Çok Memnunum.Herkesede Tavsiye Ederim Tam Bir Fiyat Performans Cihazı.
Kucuk Yegenim Var Onun İcin Real Racing 3 Kurdum 8 Gb Civarı Oyun Dambıllı Pilli Joystick Bagladım.
Real Racing 3 Oyununu Donma Kasma Takılma Yapmadan Oynayabiliyorsunuz.
Bilmiyorum Bu Oyun Cogu Cihazda Duzgun Calısmaz Grafik Olarak Harika Bir Oyun.
Next My Box"da (Next Media Box) Sorunsuz Şekilde Çalışıyor.Saygılarımla.

Selamlar Bende Next My Box Kullanıyorum.Şuan İsmi Next Media Box Kullanıyorum.
AllWinner İslrmcili, 2 Gb Remli 16 Gb Hafızalı 2Adet Usb 2.0
1Adet Sd Kart Ve Kablolu İnternet Port Var.
64 Gb En Hızlı Sd Kartlardan Alıp Hafızayı Guclendirdim.İnca Marka Dambıllı Kaliteli Mouse Taktım.
Forum Dahil Her Turlu İslerimi Bu Cihazla Goruyorum.
@Sinetech Hocamızın İlk Kapanan Youtube Kanalında,
İlk Cihaz Tanıtımı Yaptığı Video Next My Box Videosuydu 4 Senedir Kullanıyorum. @Sinetech Hocamızın Tavsiyesiyle Almıştım.İyikide Almışım.
Cihazdan Çok Memnunum.Herkesede Tavsiye Ederim Tam Bir Fiyat Performans Cihazı.
Kucuk Yegenim Var Onun İcin Real Racing 3 Kurdum 8 Gb Civarı Oyun Dambıllı Pilli Joystick Bagladım.
Real Racing 3 Oyununu Donma Kasma Takılma Yapmadan Oynayabiliyorsunuz.
Bilmiyorum Bu Oyun Cogu Cihazda Duzgun Calısmaz Grafik Olarak Harika Bir Oyun.
Next My Box"da (Next Media Box) Sorunsuz Şekilde Çalışıyor.Saygılarımla.
Dambıllı dediğiniz olay nedir hocam?

Her şeyden önce bütçe, kullanım amacı, cihazla birlikte kullanılacak tv'nin çözünürlük, panel, ekran ölçüsü hakkında bilgi verilirse en iyi şekilde yardımcı olunur. Yoksa uzar gider bu iş. @neocan sanırım @Kargo1975 dongle demek istedi. Klavye hatası olmuştur.

Her şeyden önce bütçe, kullanım amacı, cihazla birlikte kullanılacak tv'nin çözünürlük, panel, ekran ölçüsü hakkında bilgi verilirse en iyi şekilde yardımcı olunur. Yoksa uzar gider bu iş. @neocan sanırım @Kargo1975 dongle demek istedi. Klavye hatası olmuştur.
Aa evet, teşekkürler

@ENS Hocam Tesekkurler Dongle Diyende Var Dambıl Diyende Var Hangisi Doğru Bilmiyorum.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: ENS
Full Lisanslı Cihazlar TV Box

1. Next Start Pro 4K 2/32 (RTD1325) - Google TV sertifikalı, orta segment, fiyat performans
2. Rocktek G2 4/64 (S905X4) - SEI destekli, yüksek RAM ve depolama
3. THOMSON Streaming Box Plus 270 (S905X4) - Google TV sertifikalı, premium segment
4. Homatics Box R 4K Plus 4/32 (S905X4) - Premium performans
5. Nokia Streaming 8010 4/32 (S905X4) - Güvenilir marka, iyi performans
6. Homatics Box R 4K 2/32 (S905X4) - İyi performans, uygun fiyat
7. Mecool KM2 Plus 4K 2/16 (S905X4) - Düşük depolama, ancak iyi işlemci
8. Homatics Box R Lite 4K 2/32 (S905Y4) - Lite versiyon, uygun fiyat
9. DreamStar Nova 4K 2/32 (S905Y4) - Orta segment, iyi performans
10. Red360 X100 Pro 2/16 (S905Y4) - Düşük depolama, ancak iyi işlemci
11. Kickpi KP1 4K 2/32 (S905Y4) - Uygun fiyat, orta segment
12. Botech Wzone 4K 2/32 (S905X3) - Eski işlemci, ancak yeterli RAM
13. Homatics Lite 4K 2/16 (AMZ S905Y4) - Giriş seviyesi, uygun fiyat
14. Next Start 4K 2/16 (S905Y4) - Temel ihtiyaçlar için uygun
15. Homatics Box Q 4K 2/8 (S905X3) - Düşük depolama, eski işlemci
16. Botech Wzone 4K 2/8 (S905X3) - Giriş seviyesi, düşük depolama
17. Nokia 8000 Streaming 4K 2/8 (S905X3) - Temel ihtiyaçlar için
18. Mecool KM2 4K 2/8 (S905X2) - En düşük performans, eski işlemci

TV Stick Box Cihazlar

1. Homatics Dongle G 4K GTV 2/8 - 2/32 (Y4) - En yüksek performans, çeşitli depolama seçenekleri
2. Sunny Prime Stick 4K 2/16 (Y4) - Orta segment, iyi performans
3. Realme TV Stick 4K 2/8 (Y4) - Uygun fiyat, iyi performans
4. Next Stick 4K 2/8 (Y4) - Giriş seviyesi, uygun fiyat

kanalından ALINTIDIR.
Evet bizim gruptan alıntı. Mert temizer hocayla birlikte 6 yıl boyunca bu tip cihaz tavsiyelerimiz olmuştur.

Evet bizim gruptan alıntı. Mert temizer hocayla birlikte 6 yıl boyunca bu tip cihaz tavsiyelerimiz olmuştur.
Albani hoca da vardı bir ara, hâlâ aktif mi bilmiyorum, kendisini severim sayarım. Çok şey öğrendik ondan, arada azarlandık🤗

Sunplus XS 2 Al Daha İyi Cunku cok yer almiyor tavsiye ederim

Herkese güzel yorumlari icin teşekkürler ❤

Ben mi box kullanıyorum tavsiye ederim

Geri