2 ürün arasında hangisi

ilengiz

Paylaşımcı
Konular
8
Herkese merhaba
75 inç televizyon alacağım fiyat aralığı 40-50 bin arası. İki adet televizyon arasında kaldım fiyatları aynı. Hangisini seçmem hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Grundig İps ve 120 hz standart. Bu konuda kafama tek takılan şey Grundig hakkında çok bir tavsiye açıklama işte bu televizyon özelliklere göre fiyat performansdır diye bir bilgi yok bu ben de şüphe oluşturuyor. 2 side QLED
Teşekkürler
IMG 1795

Tcl tercih ederdim.servis fiyat performans açısından incele bence .öyle hatırlıyorum.arastirmistim.

grundiğ

Ben eve LG aldım. Aldıktan sonra araştırırken tcl yi gördüm. Mutfağa almak için araştırken tcl bakıyordum. Kağıt üzerinde özellikleri gayet iyi bence tcl bakın derim

hocam tcl kendi panelini üreten firmalardan.panelleri sağlam .zaten tv deyince en önemlisi paneldir.tcl alıp pişman olan duymadım.bence tcl

Herkese merhaba
75 inç televizyon alacağım fiyat aralığı 40-50 bin arası. İki adet televizyon arasında kaldım fiyatları aynı. Hangisini seçmem hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Grundig İps ve 120 hz standart. Bu konuda kafama tek takılan şey Grundig hakkında çok bir tavsiye açıklama işte bu televizyon özelliklere göre fiyat performansdır diye bir bilgi yok bu ben de şüphe oluşturuyor. 2 side QLED
Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 15518
tlc diyorum cunku daha ileri sevıyede ve destek ekıbı iyi çalısıyor devamlı guncellenıyor gurundıg tv dunyasının en eskı sırketlerınden bırı ancak bır turlu yenı vızyona adaptasyon sağlayamadı mesela sony ustune tv var mı yok ama Tr cekıldı neden cunku fıyat bakımından çok yuksek buda pazar payını asagıya dusurdu satış var ancak yurt dışı tedarık teknık servıs yok bu uzucu sımdıkı tercıh ıse LG samsung TLC ve diğerleri

tlc diyorum cunku daha ileri sevıyede ve destek ekıbı iyi çalısıyor devamlı guncellenıyor gurundıg tv dunyasının en eskı sırketlerınden bırı ancak bır turlu yenı vızyona adaptasyon sağlayamadı mesela sony ustune tv var mı yok ama Tr cekıldı neden cunku fıyat bakımından çok yuksek buda pazar payını asagıya dusurdu satış var ancak yurt dışı tedarık teknık servıs yok bu uzucu sımdıkı tercıh ıse LG samsung TLC ve diğerleri
Sony pahalı değil, biz fakiriz😐

Grundig eski grundig değil , artık arçelik tarafından üretiliyor. Cihazın yazılım tarafına dahi girip bakınca arçelik tarafından üretildiğini görürsünüz. Bu cihazı grundig diye değil arçelik diye satın almalı. Daha doğrusu bunun yerine arçelik ya da beko almak daha mantıklı.

Sony piyasadan çıktığı için şu an en iyisi Samsung ama işte tizen işletim sistemi ısrarı günümüz şartlarında onu yarışta biraz geride bırakıyor.

Grundig eski grundig değil , artık arçelik tarafından üretiliyor. Cihazın yazılım tarafına dahi girip bakınca arçelik tarafından üretildiğini görürsünüz. Bu cihazı grundig diye değil arçelik diye satın almalı. Daha doğrusu bunun yerine arçelik ya da beko almak daha mantıklı.
Ya Bekoyu, Vesteli dünya biliyor, elin İngilizi, Bekoyu yerli malı sanıyor, o kadar yaygın. Gidip batık Alman markalarının lisanslarına o kadar para vermenin mantığı nedir ben çözemedim. Bugün Fransada İtalyada her köşede Beko görmek mümkünken, ne kadar sakil bir strateji Alman markasının arkasına gizlenmek. Türkiyede de öyle, bakıyorsun, isim Almanca gibi, Kaft, Wöber vs. Bir bakıyorsun üretim yeri, Melikgazi, Aksaray, şu bu.

Herkese merhaba
Teşekkürler

Seçili Grundig Türkiye Satıcılı Televizyonlarda 23000 TL Kupon Fırsatı!​

1762442738350

Geri