patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
PC için forumda iptv stream checker aratın indirip kullanınProgram nerde ve PC de kulanabilirmiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
PC için forumda iptv stream checker aratın indirip kullanınProgram nerde ve PC de kulanabilirmiyim
iyi akşamlar hocam proğramı göremedim yaşlandım galiba acaba müsaitseniz tekrar atarmısınızProgram verdim kontrol ederek seçin seçin kullanın
iyi akşamlar hocam proğramı göremedim yaşlandım galiba acaba müsaitseniz tekrar atarmısınız
PC için forumda iptv stream checker aratın indirip kullanın
hahaha öyle abi valla m3u listesi bu her an patlayabilir ne bulursam paylaşıyorum işine yarayan alıp gidiyo ama bende iptv satıcısı değilim bunuda unutmamak gerekiyo![]()
Güncelleme mesajı iyi ama GitHub'da anında olmuyor o yüzden güncelledikten birkaç dakika sonra yazman daha iyi olacaktır kardeşim tabi öyle yapmıyorsanGüncellendi
biliyorum abi o yüzden önce kontrol ediyorum eğer gözüküyosa güncellendi çekiyorumGüncelleme mesajı iyi ama GitHub'da anında olmuyor o yüzden güncelledikten birkaç dakika sonra yazman daha iyi olacaktır kardeşim tabi öyle yapmıyorsan![]()
Çalışıyor muGüncellendi
Linklerin çoğu tek kişilik. o sırada başkası izliyor olabilir veya kanal linki patlamıştır.kankam mor kanallar siyah ekranda kalıyor bağzıları h265 olanda açılıyor bu playerden mi yoksa ? buğun oldu bu
Linklerin geneli 1 kişilik olduğu için sizden önce başkası izliyor olabilir yayın size gelmiyodur veya player kaynaklı bir sorun vardır. Televizo kullanarak deneyebilirsiniz.kankam mor kanallar siyah ekranda kalıyor bağzıları h265 olanda açılıyor bu playerden mi yoksa ? buğun oldu bu
Tesekkurler patr0n....Güncellendi
Tamam hocamBu hesapları kullananlar, hesap sahibinin kullanmasını engelliyorlar.
Hesap sahibi anlayıp, şifre değiştiriyor.
Bu hesapları paylaşmayınız, kullanmayınız, zaten çok kısa süre çalışacaktır.