Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kanal listesini nereden aldınız acaba?Merhabalar legal 174 Kanalın Bulunduğu.
M3u URL yi sizinle Paylaşmak İstedim.
Ulusal kanallar m3u listesi
Reklam amaçlı paylaşım yapmak yasaktır! -admin
Reis liste seninKanal listesini nereden aldınız acaba?![]()
İlk olarak bu resmini attığınız yazı nerede tam olarak göremedim, paylaştığınız linkte yazmıyor böyle bir şey.Ekli dosyayı görüntüle 15909
Sadece workers cdn sınırını ortadan kaldırıyor manuscdn.
Reis bu kodlukcom sana mı ait?Reklam amaçlı paylaşım yapmak yasaktır! -admin
1 : Hocam ana URL ye gelen istek te 100k limitli ve kanallara atılan istekte 100k limitli .İlk olarak bu resmini attığınız yazı nerede tam olarak göremedim, paylaştığınız linkte yazmıyor böyle bir şey.
İkincisi zaten benim açıktan paylaştığım, forumda konusu olan bir link. Tekrar neden yeni konuya gerek duydunuz?
Üçüncüsü yaptığınız şeyin hiçbir şeyin sınırını kaldırdığı falan yok. Zaten baştan bana sorsaydınız neden olmayacağını anlatırdım.
Önceden bana yazsaydınız, bu güzel fikirlerinizi paylaşsaydınız, "kendim böyle bir şey yapıp paylaşabilir miyim?" deseydiniz daha iyi olurdu. Bakıyorum farklı bir forum sitesine buradaki konuyu direkt kopyalamışsınız. Bir de burada gereksiz yeni konu açıp, paylaştığınız linkle diğer forumu duyurmaya çalışıyorsunuz.1 : Hocam ana URL ye gelen istek te 100k limitli ve kanallara atılan istekte 100k limitli .
2: Ana URL yi cloudflare den çekerseniz ana URL ye giden 100K istekten kurtulmuş olursunuz.
3: Ana URL de kanal req Limiti olmadığı taktir de 100k üzeri gelen Limit sadece kanal izlemelerin de kullanılmış olur yani ilk URL ye girişte ki +1 istek çöpe gitmemiş olur .
Ve en önemlisi çok fazla bir sorun teşkil ediyorsa sizin açınızdan kaldırıp silerim herhangi bir sorun yok hocam .
Tabiki hocamÖnceden bana yazsaydınız, bu güzel fikirlerinizi paylaşsaydınız, "kendim böyle bir şey yapıp paylaşabilir miyim?" deseydiniz daha iyi olurdu. Bakıyorum farklı bir forum sitesine buradaki konuyu direkt kopyalamışsınız. Bir de burada gereksiz yeni konu açıp, paylaştığınız linkle diğer forumu duyurmaya çalışıyorsunuz.
Pek iyi niyet göremiyorum maalesef.
Kaldırırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim. Kendi forumunuzdan da kaldırırsanız sevinirim.Tabiki hocam![]()
Bu arada şuna da açıklık getirmiş olayım, benim listemdeki yoğunluk worker'ın istek limitini geçmesi değil. Gelen günlük istek sayısı sınırın 3te1'i civarında. Yaşanan yoğunluk kodun işleyişinde, yayın kaynağına eklenen ek güvenlik sebebiyle token almak için ekstra işlem yapmak zorundayım artık. Bu sebeple bazı anlarda yoğun istek gelirse farklı bir durum oluşuyor, onu da çözeceğim yakında.1 : Hocam ana URL ye gelen istek te 100k limitli ve kanallara atılan istekte 100k limitli .
2: Ana URL yi cloudflare den çekerseniz ana URL ye giden 100K istekten kurtulmuş olursunuz.
3: Ana URL de kanal req Limiti olmadığı taktir de 100k üzeri gelen Limit sadece kanal izlemelerin de kullanılmış olur yani ilk URL ye girişte ki +1 istek çöpe gitmemiş olur .
Ve en önemlisi çok fazla bir sorun teşkil ediyorsa sizin açınızdan kaldırıp silerim herhangi bir sorun yok hocam .
Edit: @ismailturret sildim hocam.
Tekrar kusura bakmayın hocam.Bu arada şuna da açıklık getirmiş olayım, benim listemdeki yoğunluk worker'ın istek limitini geçmesi değil. Gelen günlük istek sayısı sınırın 3te1'i civarında. Yaşanan yoğunluk kodun işleyişinde, yayın kaynağına eklenen ek güvenlik sebebiyle token almak için ekstra işlem yapmak zorundayım artık. Bu sebeple bazı anlarda yoğun istek gelirse farklı bir durum oluşuyor, onu da çözeceğim yakında.
Dediğim gibi bunları baştan konuşabilirdik ve hiç gerek kalmazdı bu tarz şeylere.![]()
Diğer forumdaki konuyu da kaldırdığınız takdirde benim için sorun kalmazTekrar kusura bakmayın hocam.
Birazdan ayarlayacağım hocamDiğer forumdaki konuyu da kaldırdığınız takdirde benim için sorun kalmaz![]()
3 saat oldu konu duruyorBirazdan ayarlayacağım hocam