14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklif var ısrar yok diyorsun yani ;)) Ne demişler "İstemek başarmanın karısıdır" 😂
gerekli açıklamaları yaptım linkleri kontrol için site ve programlar kodlayıp paylaştığımı da dile getirdim kontrol edip çalışan linki bulup kullanabileceğini de söyledim daha ne yapsam bilemedim :D

Gerçek ten yapamadım
hocam vermiş olduğum linklerden 1 tanesini kopyalayın hangi iptv player uygulamasını kullanıyorsanız onun içine linki girin ve kanallar yüklenecektir

Gerçek ten yapamadım
@Harun bey, mutlaka bir yerde hata yapıyorsunuz.
Öncelikle yardımcı olabiliriz birbirimize ve bunun için de şu soruları cevaplarsanız ama lütfen özensiz bir şekilde olmasın tekrar sormak zorunda kalmayalım yani:

1. Bu konudaki ilk mesaja tıklıyorsunuz ve oradaki;
30.11.2024_GüncelLinkler
Aynı linkten devam ediyorum asağıda ki bağlantıdan gidebilirsiniz.

-->Linkler için TIKLA<--

buradaki Linkler için TIKLA yazan bağlantıya tıklıyorsunuz değil mi?
Ona tıkladıktan sonra da sizi not defteri gibi olan içerisinde m3u listeleri olan bir sayfaya yönlendiriyor değil mi?

2. Eğer yukarıdaki gibiyse durum; oradan bir bağlantıyı kopyalayıp hangi uygulama ile açmaya çalışıyorsunuz?
Yani tarayıcıya mı yapıştırıyorsunuz yoksa Tivimate, Televizo vb bir uygulama içerisine m3u listesi ekle diyerek mi deniyorsunuz?

3. Bunlar dışında bir durum varsa tek mesajda şunu şunu yaptım ve olmadı beceremedim diye anlatırsanız eğer bir eksiğiniz veya hatanız varsa biz sizi yönlendirmeye çalışabiliriz.

@Harun

Shamel IPTV uygulamasına baktım.
Eğer yanlış görmediysem ve arayüz aynıysa aslında adımlar çok basit.

İlk mesajda yer alan Linkler için TIKLA'ya bastığınızda sizi şu adrese gönderecek:

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu adrese gittiğinizde ise en üstten itibaren m3u listelerini göreceksiniz.

Örneğin en üstteki adresi eklemek için Shamel IPTV uygulamasına:

Yukarıdaki adrese gidip oradan

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

bu m3u listesini kopyaladınız. Listenin en üstünde yer alan yani.

Daha sonra Shamel IPTV uygulamasını açıp Oynatma Listesi Ekle'ye tıklıyorsunuz.
Soldan liste adı verip sağ taraftaki alana da bu kopyaladığınız m3u listesini yapıştırıyorsunuz ve ortada yer alan Oynatma Listesi Ekle butonuna basıyorsunuz. Oynatma Listesi Güncellendi yazısı geldikten sonra tamam deyip ana sayfaya yönleniyorsunuz.

Eğer listede sorun yoksa ekli liste ekranda görünecektir ve altında Connected gibi bağlandığına dair bir ibare görünecektir.
Üzerine tıkladığınızda Bağlanmak yazısı gelecek karşınıza. Ona bastığınızda eklenen kanal, dizi vb olduğu arayüz karşınıza gelecektir.

Aslında bu kadar basit. Siz bir yerde hata yapıyorsunuz ve sadece yapamadım diye yazdığınızdan biz de sizin ne yaptığınızı bilmediğimizden anlayamıyoruz.

İnan ki hata veriyor çalma listesi bir tane link olsun diye maçları izlemek için çalışan bir tane link istiyorum
Hep aynı linkleri denemeyin hocam bir sürü link var şu an shamel tv indirip bu linki denedim ve açıldı

Bu da bağlanıyor içeride bir sürü link var sadece 1 tanesini denemeyin

@Harun dilerseniz verdiğim uygulamayı indirebilirsiniz uygulama bana ait içerisinde binlerce m3u linki mevcut çalışan bir linki illaki bulursunuz

Son düzenleme:
Hocam yukarıda mesajda anlatıldı sha mel ile nasıl kullanmanız gerektiği mesajları okuyun lütfen

Yazdı öm çalma listesi çalışmıyor diye hata veriy

Hep aynı linkleri denemeyin hocam bir sürü link var şu an shamel tv indirip bu linki denedim ve açıldı

Bu da bağlanıyor içeride bir sürü link var sadece 1 tanesini denemeyin

@Harun dilerseniz verdiğim uygulamayı indirebilirsiniz uygulama bana ait içerisinde binlerce m3u linki mevcut çalışan bir linki illaki bulursunuz

Peki farklı olarak ne önerisi olur ben bulamadım xcıptv ip tv içi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri