Teriyaking
Üye
- Konular
- 22
acil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
3 yıl önce 8gb hdd olanı almıştım hiç sıkıntım olmadı üstelik yasal lisaslı ve güncelleme yapıyor lakin bizim mıntıkada elektiriklerin sık sık ani gidip gelmelerinden arıza yaptı belki yapılabilirdi gözüm sonradan çıkan 32 gb hdd olanında idi hiç düşünmeden aldım çünkü çin malı başka markadan çok çekmiştim donmalar yaşyordum wzonda bunu yaşamadım üstelik istediğin apk ları kurabiliyorsun şu anda benimkinde 24 iptv apk kurulu 5G interneti harika çekiyor günde 18 bazen 24 saat açık kalıyor daha ne olsun. en hesaplısı Hepsiburada satılıyor adres koydum yönlenmedihocam 2 liradan dusuk cihaz alma tavsıyem gunu kurtarırsın ama bır kac guncelleme ıle kof cıkar uzulursun yıne cıhaz almak ıstersın tavsıyem budur ben botech wzone kullanıyorum gayet ıyı kullandıgım 4 apk var zaten ısımı fazlasıyla goruyor
güle güle kullan hocam bende hemen hemen 3 yılı devırcez çok memnun kaldım ben hafızaya çok takılmıyorum yeterlı bana ama cıhaz gercekten gayet yeterlı cıhaz.3 yıl önce 8gb hdd olanı almıştım hiç sıkıntım olmadı üstelik yasal lisaslı ve güncelleme yapıyor lakin bizim mıntıkada elektiriklerin sık sık ani gidip gelmelerinden arıza yaptı belki yapılabilirdi gözüm sonradan çıkan 32 gb hdd olanında idi hiç düşünmeden aldım çünkü başka markadan çok çekmiştim donmalar yaşyordum wzonda bunu yaşamadım üstelik istediğin apk ları kurabiliyorsun şu anda benimkinde 24 iptv apk kurulu 5G interneti harika çekiyor daha ne olsun.