Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim ama bu 3.kitap bize 1. kitap lazım...böyle bir yer buldum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
1. kitap gibi gösteriyor 3 üncüyü indiriyormuş şimdi farkettim başka bir sitede de 3. kitap bulabildimTeşekkür ederim ama bu 3.kitap bize 1. kitap lazım...
$9.99 gibi bir ücret istiyor yada 3 makale yükle diyor, yokuş yaptı yanisanırım bu olabilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
indirmeden siteden okunabiliyor sanki tabi .pdf olsa tadında yenmezde$9.99 gibi bir ücret istiyor yada 3 makale yükle diyor, yokuş yaptı yani![]()
kral zaten çoğu kişi googleden falan araştırıp bulur bence sende googleden araştır birileri bulana kadarBu kitap forumdan bir arkadaş tarafından bulundu , şimdi mavisel yener ile öykü atölyesi kitabı kaldı![]()
Orada yok epey baktım , arka taraflara bakmak lazımkral zaten çoğu kişi googleden falan araştırıp bulur bence sende googleden araştır birileri bulana kadar