Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hesapların çoğu tek kişilik. Asıl sahibi varken başka biri daha giriş yaparsa donmalar, geri sarmalar olur.hesapların çoğu 1-2 dk sonra donup replay yapıyor yayınlarda bunun sebebi nedir sürekli donmalar oluyor yani, bilen yardımcı olur mu lüütfen
şifre vs değişemiyor muyuz bi tadı kalmıyor böyleHesapların çoğu tek kişilik. Asıl sahibi varken başka biri daha giriş yaparsa donmalar, geri sarmalar olur.
Bedava olarak kullandığın her IPTV de bu sorunlar olur. Sorunsuz izlemek istiyorsan satın alman gerekiyor. Hangisini alayım diye sorma bu konuda soru sormak, tavsiye vermek forumda yasak. İnternette araştır.şifre vs değişemiyor muyuz bi tadı kalmıyor böyle
ayrılmadı paylaşıma müsit değilAtmaca1949 ayrıldı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu işin ustasıdır. Sağolsun, paylaşımlarından çok faydalandım ve hâlâ da faydalanıyoruz.ayrılmadı paylaşıma müsit değil
Allah Razi Olsun Atmaca Usta dan Paylasimlarindan Bir Cok Kisi Halen Faydalaniyor İnsallah Paylasimlarina Musait Olunca Kaldigi Yerden Devam Eder.SaygilarimlaBu işin ustasıdır. Sağolsun, paylaşımlarından çok faydalandım ve hâlâ da faydalanıyoruz.
Tek kişilik normalde bu hesaplar server baskı oluyor haliyle donuyorhesapların çoğu 1-2 dk sonra donup replay yapıyor yayınlarda bunun sebebi nedir sürekli donmalar oluyor yani, bilen yardımcı olur mu lüütfen
şu anda bulunduğu yerde internet yok bu yüzden bir müddet ara vermek zorundaNe için ara verdiğini bilmediğim den böyle bir temenni de bulundum. Dostum daha fazla arayı uzatmadan aramıza hızlı bir şekilde dön. Yapacağın paylaşımları bekliyoruz.
emeginize sağlık üstat bu linkleri nasıl uygulamaya giriyoruz acaba?Ellerinize sağlık çok teşekkürler
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.