TR M3U Listeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben maçları m3u dan izlemem. En iyisi bile sahibi giriş yapınca donma yapar. M3u linkleri filmler diziler için kullanırım. Maçlar için İnat var Rec var buradaki arkadaşların yaptığı listeler ve apklar mevcut. Biri arıza çıkarırsa diğeri işe yarar. Bunlarla kesintisiz maçlarımı izliyorum.
aynı fikirdeyim seninle 300 e tod var ya ayda en en kötü :)ben de dizi film ya o da en iyisi olsa bile hemen hemen hepsinden aynı platformlar var 7000 olsa da biz 10 tanesini iziyoruz 30000 flm olsa da kaçını ızlıyoruz algı manipülasyon hepsi yoksa aynı şeyler şu çok iyi dizi izlerken yanına mı geliyor oyuncular canlanıp sanki :) tv konusunu bilmiyorum mesela bundsl iyi çalışan var mı acab dun bıraz baktım arada şfrelemedne ufak takılma vardı saliselik

ben fikrimi yazdım diğerleride fikrini yazdı fikirlerimize saygı gösterdik sana koyan ne de böyle boş yorum yapıyon kargo valla böyle ortamı geren kişileri adminler uyarmıyor hep biz cevap veriyoz diye ceza alıyoz sana özelden de mesajlaştık sana saygım vardı severdim seni ama bu yorumundan sonra sana hiç saygım kalmadı haberin olsun ortamı germe durduk yere

ben fikrimi yazdım diğerleride fikrini yazdı fikirlerimize saygı gösterdik sana koyan ne de böyle boş yorum yapıyon kargo valla böyle ortamı geren kişileri adminler uyarmıyor hep biz cevap veriyoz diye ceza alıyoz sana özelden de mesajlaştık sana saygım vardı severdim seni ama bu yorumundan sonra sana hiç saygım kalmadı haberin olsun ortamı germe durduk yere
Herkes ekmeğinde napsın

Tons paneli linkleri aktif görülüyor ne hikmetse her playeri denedim açmadı acaba telekomdan mı kaynaklanıyor

Tons paneli linkleri aktif görülüyor ne hikmetse her playeri denedim açmadı acaba telekomdan mı kaynaklanıyor
Tons panelde çalışanı bulmak zor muhtemelen sizle alakalı değildir.

Tons panelde çalışanı bulmak zor muhtemelen sizle alakalı değildir.
Hocam çalışıyor çalışmasına da asıl sahibi yokken izlenebiliyor diye tahmin ediyorum. Buraya eklemeden denemeler yaptım bazıları açılıyor bazıları açılmıyordu. Daha sonra çalışanlar çalışmaz, çalışmayanlardan da bazıları çalışmaya başladı.

Hocam çalışıyor çalışmasına da asıl sahibi yokken izlenebiliyor diye tahmin ediyorum. Buraya eklemeden denemeler yaptım bazıları açılıyor bazıları açılmıyordu. Daha sonra çalışanlar çalışmaz, çalışmayanlardan da bazıları çalışmaya başladı.
Tonslar vpn açıkken dene o zaman geliyor

Kapatirsa Kapatsin Kapatacak Nasil Olsa Hepsi Gecici Hepsi Kapatacak Diye O Zaman Kimse Paylasim Yapmasin Boyle Bir Dusuncemi Olur Kapatan Kapatir Yerine Yenisi Gelir Forumun Amaci Ne Paylasmak Senin Bu Yaptigin Bence Ayip Paylasim Yapan Arkadaslarimiza Sesleniyorum Burdan
Biz Paylasim Yapinca Linkler Patliyormus Paylasim Yapmayalim Linkler Patlamasin Hatta Zahmet Edip Konuda Acmayalim Hatta Foruma da Girmeyelim Hatta Buldugumuz Linkleride Kendimiz Kullanalim Bumudur Yani Forum un Amaci Paylasmaksa Sen Burada Titan Panel Paylasti Diye Kapatacaklar Diye Sitem Ediyorsun Bize Ne Senin Elindeki Fazlalik Linklerden Linkler Patlarsa Patlar Yerine Baskasi Gelir.Biraz Sert Oldu Biliyorum Ama Kimsenin Kisiligine Saygisizlik Etmedim.Arkadas Bu Sekilde Dusunebilir Veya Fikirlerini Soyleyebilir.Saygi Sevgi Cercevesinde Bende Kendi Fikirlerimi Soylemeye Calistim.Surcu Lisan Ettiysem Affola Saygilarimla. Kargo1975
Bu arkadaş yana yana her platformda bunun vpn'siz domaini arıyor Öyle oluorta paylasirsam elimdeki vpn'siz URL de patlar.Bende vallahi de billahi de 2 tane var sırf bu tavırlarından dolayı paylaşmadim.Bu arkadaşın tavrı hep bana hep bana.Bu platformlarin amacı ne öyleyse.Paylaşmayanla paylaşılmaz.Sen boş ver paylaşmaya devam.....

o zaman bu sitede daha fazla kalmak istemiyorum kimsenin istemediği yerde bir dakika durmam adminlerden beni banlamasını kargoyu da admin yapsın hep ben bana diyormuşum ya site alın sizin olsun bu kadar hakarete daha fazla katlanamam iyi günler

Burda Niyet Cok Onemli Hele Sukur. Beni Anlayan Biri Cikti Size Katiliyorum Onun Amaci Burdan Kopy paste Linkleri Alip Super Adminmis Birde Buna Adminlik Vermisler Kimseye Faydasi yok Titan Panel paylasmayin patlar diye sitem ediyor kendine link ayirmis dns ayirmis yedek utanmadan bile bunlari Soyluyor Adminlik yaptigi foruma burdan m3u linklerini tasiyor kime faydasi var bunun titan
Paylasan arkadaslara sitem edip ayar vermeye kalkiyor buna inat tum titanlari paylasin patlasin likler baska link yok sanki daha cok uzatirimda boyle kisileri forumdan engellicen direkt kisa net
Bu arkadaş yana yana her platformda bunun vpn'siz domaini arıyor Öyle oluorta paylasirsam elimdeki vpn'siz URL de patlar.Bende vallahi de billahi de 2 tane var sırf bu tavırlarından dolayı paylaşmadim.Bu arkadaşın tavrı hep bana hep bana.Bu platformlarin amacı ne öyleyse.Paylaşmayanla paylaşılmaz.Sen boş ver paylaşmaya devam.....

o zaman bu sitede daha fazla kalmak istemiyorum kimsenin istemediği yerde bir dakika durmam adminlerden beni banlamasını kargoyu da admin yapsın hep ben bana diyormuşum ya site alın sizin olsun bu kadar hakarete daha fazla katlanamam iyi günler
Hocam konu aslında şu sizin her forumu yönetici olduğunuz forumla karıştırmanız siz orada özelden dns falan veriyor olabilirsiniz ama burada böyle değil burada bulunduysa paylaşılır kullanabilen kullanır kapanırsa kapansın Allah can sağlığı versin yapacak bir şey yok zaten aynı içerikler veriliyor ki bi o kadar ücretsiz m3u listeside veriliyor.

zaten siz fikrinizi söylediniz bende saygı duydum paylaşmaya devam edin hiç sıkıntı yok ben kimseye hakaret etmedim ama kargo kendini bir şey sanıp bana hakaret ediyor ben yıllardır bu işteyim ben kopyala yapıştır yapıyormuşum ben çok kırıldım usta her sitede adminlik yapıyom kimseye hakeret etmiyom

Burda Niyet Cok Onemli Hele Sukur. Beni Anlayan Biri Cikti Size Katiliyorum Onun Amaci Burdan Kopy paste Linkleri Alip Super Adminmis Birde Buna Adminlik Vermisler Kimseye Faydasi yok Titan Panel paylasmayin patlar diye sitem ediyor kendine link ayirmis dns ayirmis yedek utanmadan bile bunlari Soyluyor Adminlik yaptigi foruma burdan m3u linklerini tasiyor kime faydasi var bunun titan
Paylasan arkadaslara sitem edip ayar vermeye kalkiyor buna inat tum titanlari paylasin patlasin likler baska link yok sanki daha cok uzatirimda boyle kisileri forumdan engellicen direkt kisa net
Gençler tartışmaya gerek yok. Lütfen buna bir son verelim. Rica ediyorum.

zaten siz fikrinizi söylediniz bende saygı duydum paylaşmaya devam edin hiç sıkıntı yok ben kimseye hakaret etmedim ama kargo kendini bir şey sanıp bana hakaret ediyor ben yıllardır bu işteyim ben kopyala yapıştır yapıyormuşum ben çok kırıldım usta her sitede adminlik yapıyom kimseye hakeret etmiyom
Hocam onunda üslubu bence çok hoş değildi ama sizinde üslubunuz hoş değildi titan paylaştım diye gelip o şekilde mesaj atmanız uygun muydu ? Alt tarafı kıçı kırık bir m3u için kalp kırmaya değmez çalışan bütün panelleri yığarım hepsini kapatsınlar önemli değil diyorumya mesela dostluk baki kalsın bi m3u için bunca tantana değmez yani ben size söyleyim. @Kargo1975 @sinan31

ben bir şey yazmadım o bana hakaret ediyor usta senin paylaşımlarına saygım sonsuz mete usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri