Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Abi birde webdeizle eklentisi halleder misin hiç bir repoda çalışmıyor en iyi görüntü kalitesi o sitede birde imkan varsa arama kısmındada gözükmüyor onada el atarsan çok sevinirim kolaylıklar dilerimKekikan reposunda hdfilmcehennemi düzeltildi, filmmakinesine sonra bakar artık.
WebteIzle benim repoda çalışıyor. WebteIzle arama da çalışıyor. Sizde çalışmayan film hangisi?Abi birde webdeizle eklentisi halleder misin hiç bir repoda çalışmıyor en iyi görüntü kalitesi o sitede birde imkan varsa arama kısmındada gözükmüyor onada el atarsan çok sevinirim kolaylıklar dilerim
Mükemmel OlurduHdo box ve chilflix eklenti olarak kullanılır mı acaba
İkiside muhteşem uygulama.
Hatta chillflix iphone tlflarda da kullanılıyor eklentileri var 4 adet indiriyorsun bir dakikada.
İnşallah hocalar bunları değerlendirebilirler
Tşkler
Benim eklenti geliştirmediğimi biliyorsunAbi birde webdeizle eklentisi halleder misin hiç bir repoda çalışmıyor en iyi görüntü kalitesi o sitede birde imkan varsa arama kısmındada gözükmüyor onada el atarsan çok sevinirim kolaylıklar dilerim
Orman macerasını denedim açmadı hocamWebteIzle benim repoda çalışıyor. WebteIzle arama da çalışıyor. Sizde çalışmayan film hangisi?
Yok ben kekianla ilgilenince ondan söyledim rahatsızlık vermek istemedimBenim eklenti geliştirmediğimi biliyorsunkraptor forumda bulunmadığı için bilgilendirmek amaçlı yazıyorum sadece. Webdeizle hem stabil hemde beta sürümlerde benim için çalışıyor. Tek denk geldiğim hata odnoklassniki kaynağınının stabil sürümde çalışmaması, eğer sadece odnok bulunan bir filmi izlemeye çalışıyorsan bundan dolayı kaynaklı olabilir. Arama kısmıda yine çalışıyor.
Keşke eklenti sayısı azalsa da olanlar kemik gibi olsaHdo box ve chilflix eklenti olarak kullanılır mı acaba
İkiside muhteşem uygulama.
Hatta chillflix iphone tlflarda da kullanılıyor eklentileri var 4 adet indiriyorsun bir dakikada.
İnşallah hocalar bunları değerlendirebilirler
Tşkler
Rahatsızlık olarak algılamadım zaten merak etmeyinYok ben kekianla ilgilenince ondan söyledim rahatsızlık vermek istemedim