Biraz Maziye Gidelim '' Unutulmuş siteler ''

fileserve,filesonic,megaUpload,rapidshare unutulmaz dosya barındırma siteleriydi benden olsun bunlarda.crack işleri yapanlar çok iyi bilir bunları.
Bu siteleri duyunca anılarım depreşti. 1mbps internetle dosya inecek diye geceden sabaha bilgisayarı açık bırakmak, sabah kalktığında hevesle bilgisayara gitmek ve aslında dosyanın yarısında bağlantının koptuğu ve devam etmediği gerçeğiyle yüzleşmek. Yaşayan bilir acısını 😭
Bilgisayarı saatlerce boşu boşuna açık bırakmış olup, elektrik faturasını şişirmek de cabası 😢

Merhaba
sgnlive yada sgntr bir dönem çok ziyaret ettiğim siteydi. İçinde uygun fiyatlı premium üyelikler (Turbobit, Uploaded, Hotfile v.s.) alabiliyordum.

Ekli dosyalar

• sgnlive.org.png
    sgnlive.org.png
    62.3 KB · Görüntüleme: 6
AskFm vardı. Diğer kullanıcılardan gelen soruları cevapladığımız bir sosyal medya platformuydu kendisi. Tabii zamanla popüleritesini kaybetti ve 2024 Aralık'ta kapandı.

ben yne eskiden teknoloji ve yenilik peşinde koşturmaktaydım. tabiki wardom sitesi benim için unutulmaz.

kraloyun diye bir site vardı. adamlar ne oyunlar yapmış diye hayrete düşerdik o zamanlar

valla ilk bilgisayarımın hdd si 1 megabit olduğu dönemden bu döneme gelene kadar neler neler gördüm. windows diye birşey yoktu. word yerine pw diye bir program ilerleyen dönemlerde excel yerine quattro pro diye bir program kullanıdım. vay be bu konu iyi oldu

Nostaljifilmindir vardı zamanında eski film arşivimi buradan yapıyordum
ve benimde üyesi olduğum bir site vardı Sharebus diye genellikle türkçe ses dosyası işleme ve yayınlama sitesi idi ne günlerdi ya özlüyorum

Geri