Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler...çok başarılı üst düzey güncelleme olmuş tebrikler emeklerinize sağlık.
Güzel uygulama, teşekkürler...,.GÜNCELLENİYOR ...
YAKINDA BURADA !
![]()
telegram kanalindaİndirme linkleri nereye gitti ?
telegram kanalinda
İndirme linkleri nereye gitti ?
Merhaba programınızı TV boxa kurdum fakat Western bölümlerindeki filmler oynamıyor. Bu bölüm ücretli mi yoksa güncelleme mi bekliyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Anabaşlık altına eklendi
Eğer eskisi gibiyse uygulama çoğu içerik vpn ile sorunsuz açılıyorduMerhaba programınızı TV boxa kurdum fakat Western bölümlerindeki filmler oynamıyor. Bu bölüm ücretli mi yoksa güncelleme mi bekliyor
Eskisi gibi ve sorunsuzEğer eskisi gibiyse uygulama çoğu içerik vpn ile sorunsuz açılıyordu
vpn li mi yineEskisi gibi ve sorunsuz
Hayırvpn li mi yine
VPN Gerek Kalmadı artıkEğer eskisi gibiyse uygulama çoğu içerik vpn ile sorunsuz açılıyordu
Güncellicem Güncelle Var bu yüzden yazdım Güncelleniyor DiyeMerhaba programınızı TV boxa kurdum fakat Western bölümlerindeki filmler oynamıyor. Bu bölüm ücretli mi yoksa güncelleme mi bekliyor
Güncellicem Güncelle Var bu yüzden yazdım Güncelleniyor Diye