remzi dayı
Üye
- Konular
- 0
Çok iyi, emeklerinize sağlık, teşekkür ederiz. Sağolun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
eline emegıne sağlık teşekkürler---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.2
---------------------------------------------------------
Hata ve güvenlik iyileştirmeleri yapıldı.
Performans iyileştirmesi yapıldı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556
Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.
------------------------------------
TVX+ BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI 1.0.4
------------------------------------
Ayarlar Kısmına :
Canlı TV kanalları için Uydu Zapping özellikli Player olarak eklendi.
Ram düşük cihazların kullanımı için Animasyonları Kapatma Özelliği Eklendi.
Herhangi bir sorun yaşanması halinde Önbelleği Temizle butonu eklendi.
Diziler ve Filmler:
Dizi ve Filmlerde Kaldığın Yerden Devam Et ve Baştan Oynat Özelliği Eklendi.
Diziler de yarım bıraktığınız bölümün üzerinde Yarım İkon tamamen bitirdiğinizde ise Onay Tiki gözüküyor.
DİPNOT : YENİ SÜRÜM KURMADAN CİHAZINIZDAN ESKİ UYGULAMAYI SİLİNİZ !!
Keyifli seyirler dileriz.
XGROUP : XByte-XReo-Wonka.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108Ekli dosyayı görüntüle 9734
Ekli dosyayı görüntüle 9735
Ekli dosyayı görüntüle 9736
Onlarca antivirüs programı tespit edememiş.Üstad box uygulaması virustotal'de kötü amaçlı bir dosya tespit etti, açıklamanız nedir?
Üstad box uygulaması virustotal'de kötü amaçlı bir dosya tespit etti, açıklamanız nedir?
- APK dosyası varsayılan demo anahtarıyla imzalanmışsa, bu durum antivirüs tarafından şüpheli olarak algılanabilir.
- Çoğu zaman yanlış pozitif (false positive) olarak değerlendirilir.
Farklı uygulamalar ile aynı anahtar üzerinden imza kullanmıyoruz, İmzamız var, lakin bazı güvenlik eklemeleri yapıldığı için PUP uyarısı çıkartıyor.Sebebi budur, bir çok uygulamada karşınıza çıkabilir, endişe edecek bir durum yaratmaz.
Çok fazla uygulama aynı anahtarla imzalandığı için antivirus bunu gördüğü an şüpheli olarak işaretler.
Doğrudur, ben Android Debug imzası görünce yanlış yorumlamış olabilirim.Farklı uygulamalar ile aynı anahtar üzerinden imza kullanmıyoruz, İmzamız var, lakin bazı güvenlik eklemeleri yapıldığı için PUP uyarısı çıkartıyor.
Debug imza yok hocam release key basılı debug olsaydı virüs totalde debug key ile imzalandığına dair ayrı bir virüs uyarısı daha çıkarırdı.Doğrudur, ben Android Debug imzası görünce yanlış yorumlamış olabilirim.
Arkadaşlar bilerek bu şekilde yaptık, kullanım açısından da bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorumEkli dosyayı görüntüle 10236Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sorun yok tabii ki, ben sadece virustotal ile ilgili sorulan soruyu cevaplamak isterken sertifikadaki "Debug" ibaresi üzerinden yorumladım, doğru veya yanlış. Debug imza yok denince de uyduruyormuşum gibi algılanmasın diye "Debug" ibaresini nereden gördüğümü gösterdim o kadar. Saygılar, sevgiler, iyi çalışmalar.Arkadaşlar bilerek bu şekilde yaptık, kullanım açısından da bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum
Estf. hocam ne uydurması, sorun yok anlıyorum teşekkür ederiz ayrıca, İyi forumlarSorun yok tabii ki, ben sadece virustotal ile ilgili sorulan soruyu cevaplamak isterken sertifikadaki "Debug" ibaresi üzerinden yorumladım, doğru veya yanlış. Debug imza yok denince de uyduruyormuşum gibi algılanmasın diye "Debug" ibaresini nereden gördüğümü gösterdim o kadar. Saygılar, sevgiler, iyi çalışmalar.
Tebrik Ederim Hocam Cok Guzel İzah EttinizOnlarca antivirüs programı tespit edememiş.
AhnLab tespit etmiş.
Copilot yapay zeka programına sordum:
PUP/Android.Malct.518314, Türkçe’de “Potansiyel Olarak İstenmeyen Program” anlamına gelen bir yazılım türüdür. Genellikle zararlı olmasa da, kullanıcıya rahatsızlık verebilecek davranışlar sergileyebilir.
PUP Nedir?
- Potansiyel Olarak İstenmeyen Program (PUP), kullanıcı farkında olmadan yüklenmiş olabilecek yazılımlardır.
- Reklam gösterebilir, sistem ayarlarını değiştirebilir veya kullanıcı davranışlarını izleyebilir.
- Genellikle ücretsiz yazılımlarla birlikte gelir veya sahte reklamlarla indirilir.
Android.Malct.518314 Ne Anlama Geliyor?
- Bu tür, özellikle AhnLab V3 gibi bazı antivirüs yazılımları tarafından tespit edilir.
- APK dosyası varsayılan demo anahtarıyla imzalanmışsa, bu durum antivirüs tarafından şüpheli olarak algılanabilir.
- Çoğu zaman yanlış pozitif (false positive) olarak değerlendirilir.
Eline Emegine Saglik Kardesim Uygulaman Acik Ara En İyisi Cok Emek Vermissiniz Yayinlarin Cogunda 24 Saat Sarma Var + Yayin Bitrate degerli cok yuksek camur gibi Degil film dizi kategoriside var e daha ne olsun HarikaEstf. hocam ne uydurması, sorun yok anlıyorum teşekkür ederiz ayrıca, İyi forumlar
Estağfurullah hocam ne uydurması ben sadece atılan vt sonucunda debug ile bir uyarı verilmediğini söyledim o attığınız görsele de fazla takılmamak lazım çünkü benim apk uygulamam da release key basılı olmasına rağmen debug gözüküyor yani aslında debug key basılsa dediğim gibi debug key diye vt uyarı verirdi. Bakın benim iptv checker uygulaması vt sonucu bunu release olarak imzaladım ama burda da debug veriyor.Sorun yok tabii ki, ben sadece virustotal ile ilgili sorulan soruyu cevaplamak isterken sertifikadaki "Debug" ibaresi üzerinden yorumladım, doğru veya yanlış. Debug imza yok denince de uyduruyormuşum gibi algılanmasın diye "Debug" ibaresini nereden gördüğümü gösterdim o kadar. Saygılar, sevgiler, iyi çalışmalar.
tatil bitince senden imza bekliyorum sen anladınDebug imza yok hocam release key basılı debug olsaydı virüs totalde debug key ile imzalandığına dair ayrı bir virüs uyarısı daha çıkarırdı.