gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sağolasın dostum iyi seyirler olsun.Ellerin dert görmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağolasın dostum iyi seyirler olsun.Ellerin dert görmesin
Dostum çok teşekkür ederim, güzel temennin için. İyi seyirler.Ell
ellerine , emeğine sağlık
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline Gözüne Saglik Hocam Tesekkürler.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Dostum sağolasın-varolsın güzel temennin için teşekkürler, iyi seyirler olsun.Eline Gözüne Saglik Hocam Tesekkürler.
Sağolasın dostum desteğine ve güzel temmenilerin için teşekkür ederim. İyi seyirler.Eline Saglik Hocam
GuzelSağolasın dostum iyi seyirler olsun.
Teşekkürler dostum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Firma bakımda herhalde tatilde olduğum için sunucuya pek bakamıyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sunucu değişikliği oldumu @patr0n reis girişler açılmamakta bilginize
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim dostum, sağolasın-varolasın.Ellerin dert görmesin
Emeklerine sağlık üstad.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Usta yine harika paneller, ellerin dert görmesin.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.