Öneri 🕊️ Sadece size ait bir proxy ile Daddylive veya Vavoo kanallarını izlemek istemez misiniz? - ❷ Yöntem

tamamdır üstad, demek ki çalma listesi oluşturmam lazım. bunu araştırıp yapınca olacak . çok teşrkkür ederim tekrardan. yyavaş da olsa başarmak güzel duygu.
Başaramamak daha zor olurdu çünkü her adımı hatta space adını istikbalin göklerdeki hali olarak yazarak göstermişsiniz ;)

Sizin takılmanıza yol açan kullandığınız uygulamalar olmuş. Bilgisayarda kullanıyorsunuz sadece sanıyorum. Ben WSA ile direkt APK kurduğum için televizo kullanıyorum bilgisayarda bu yüzden ister dosya ister URL adresi sorun olmuyor.

ya son kullanıcıyım ama konular ilgimi çektiği için okuyorum forumu sürekli. anlatımlarda hiç bilmediğim o kadar çok tanım var ki. işte deneye yanıla ve sizin gibi değerli ve sabırlı dostların yardımları sayesinde ufak ufak kapıyoruz bir şeyler. varolun 🙏

Elinize sağlık hocam.Bilgilendirici paylaşım olmuş.Şu depoyu açın artık🙂
Dün gece başladım düzenlemeye. Sıcaklardan insan bilgisayar başında zaman geçiremiyor rahatça o da zorluyor tabi.

Aynen hocam sıcaklar geldi artık.Url ve depo içinde teşekkürler eklemeyi unutmuşum ve ayrıca diğer depo için emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler..Öteki konulara takılmayın bence pire için yorgan yakılmaz🙂kolay gelsin.

Aynen hocam sıcaklar geldi artık.Url ve depo içinde teşekkürler eklemeyi unutmuşum ve ayrıca diğer depo için emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler..Öteki konulara takılmayın bence pire için yorgan yakılmaz🙂kolay gelsin.
Yani işin doğrusu tek ve en işe yarar depo gibi benimkiymiş gibi bir hava oluştu tepkilerden dolayı son bir iki haftada ama o olmasaydı da sağolsunlar nikyokki feroxxcs3 kraptor patr0n zaten herşeyin en fazlasını yapıyorlardı.
Onların bu konudaki emeklerinin yanında benimkinin esamesinin okunmaması lazım.

Şahsen ben sadece tepki göstermem gereken mesajlara karşılık verdim bilerek uzamasın diye ama o arada asıl cloudstream ve temeli sırtlayan diğer depolar sanki yoklarmış gibi davrananlar da oldu.
Ben nikyokki'nin nikstream deposunu da feroxxcs3'ün feroxxcs3 deposunu da kraptor'un kekikan deposunu da kullanıyorum. Onlar olmasaydı kendiminkini de pasifte tutarken ne izleyecektim yani değil mi ;))

Bence herkesin cloudstream depo ve eklentileri konusunda en büyük desteği ve motivasyonu onlara vermesi lazım.

Çok sıcak ben kaçıyorum 😅

Yani işin doğrusu tek ve en işe yarar depo gibi benimkiymiş gibi bir hava oluştu tepkilerden dolayı son bir iki haftada ama o olmasaydı da sağolsunlar nikyokki feroxxcs3 kraptor patr0n zaten herşeyin en fazlasını yapıyorlardı.
Onların bu konudaki emeklerinin yanında benimkinin esamesinin okunmaması lazım.

Şahsen ben sadece tepki göstermem gereken mesajlara karşılık verdim bilerek uzamasın diye ama o arada asıl cloudstream ve temeli sırtlayan diğer depolar sanki yoklarmış gibi davrananlar da oldu.
Ben nikyokki'nin nikstream deposunu da feroxxcs3'ün feroxxcs3 deposunu da kraptor'un kekikan deposunu da kullanıyorum. Onlar olmasaydı kendiminkini de pasifte tutarken ne izleyecektim yani değil mi ;))

Bence herkesin cloudstream depo ve eklentileri konusunda en büyük desteği ve motivasyonu onlara vermesi lazım.

Çok sıcak ben kaçıyorum 😅
hocam ben ilk sayfadaki verilen bütün işlemleri yaptım "running" oldu
fakat sonrasını bilemedim burdan devam edebilir miyiz ;)

m3u editöre VAVOO_TR_10_KATEGORİLİ _PROXYL İ _txt .m3u bu listeyi ekledim kanallar yeşil oldu ama görüntü yok
veri kullanımı 7-8 mbps ama görüntü yok

Hocam bişi soracam da bu proxy biz bişi yapamadığımız sürece kapanır mi kapanırsa yine aynı işlemleri yapıp yenisini yapabilir miyiz merak ettim de ustam

hocam ben ilk sayfadaki verilen bütün işlemleri yaptım "running" oldu
fakat sonrasını bilemedim burdan devam edebilir miyiz ;)
Eklediğiniz liste içerisindeki kanallar olarak mı başlıyor yoksa önünde farklı bir proxy adresi görünüyor mu?

Eğer direkt olarak başlıyorsa her bir içerik satırından önce not defteri veya benzeri bir uygulama ile tümünü değiştir diyerek kendi kullanıcı adı ve space adınıza göre şöyle tümünü değiştir yapmalısınız:

olarak arama yaptırıp tümünü değiştir diyerek

bu şekilde kendi bilgilerinize göre düzenlemelisiniz.

Hocam bişi soracam da bu proxy biz bişi yapamadığımız sürece kapanır mi kapanırsa yine aynı işlemleri yapıp yenisini yapabilir miyiz merak ettim de ustam

Elbette yapabilirsiniz.
Fakat aynı kullanıcı altında yaparsanız ortak kaynak kullanacağı için çok zorlanabilir.

Farklı bir kullanıcı ile oluşturacağınız yeni bir space ile yaparsanız daha iyi olacaktır.

Elbette yapabilirsiniz.
Fakat aynı kullanıcı altında yaparsanız ortak kaynak kullanacağı için çok zorlanabilir.

Farklı bir kullanıcı ile oluşturacağınız yeni bir space ile yaparsanız daha iyi olacaktır.
Hocam paralı proxy almış olsam bi vavoo yayınlarını kaç kişi izleyebilir bir proxy ile ?

Ayrıca onerebileceginiz proxy varmı site satın almak için ve ayrıca aldığın proxy yi vavoo ya nasil ekleyebilirim ?

Elbette yapabilirsiniz.

Teşekkürler hocam cevabınız için iyi geceler diliyorum başarılarınız devamını dilerim 👏

İlk mesaja da eklediğim ve kendi proxy adreslerinizle kullanıp deneyebileceğiniz listelerim aşağıdaki gibidir.

Hangisini denemek istiyorsanız indirip kendinize göre düzenler ve kullanırsınız.

Kendi depomda barındırıp sürekli güncellendikleri için kullanabileceğiniz bağlantı adresleri:

Vavoo genel kanallar (eklediğim anda 8674 içerik ve 15 grup)

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Vavoo tüm kanallar (eklediğim anda 8714 içerik ve 15 grup)

Kod:

Vavoo sadece Türkiye kanalları

Kod:

Daddylive genel kanallar

Kod:

Daddylive etkinlikler

Kod:

Bu listeleri kullanıp içlerindeki adreslerin önüne kendi proxy bağlantı satırınızı ekleyerek kullanabilirsiniz.

Tüm listelerin kanal gruplarını Türkleştirdim.
Vavoo kanallarının dil, ülke ve tvg-id gibi değerleri orjinal listedeki bilgilere göre Türkçeleştirerek eklenmiştir. Kısa kodlar şeklinde değil Türkiye ve Türkçe gibi dil ve ülke kodları bulunuyor. Oynatıcılar bunu kabul etmez ise ülke isimlerine göre yine tümünü değiştir diyerek kendi listenizde tr, de, en vb şekilde ülkeye göre düzenlersiniz.

Latte Hocam ByeDpi Var uygulama vpn ve proxy bolumu var proxy yeri icin ayar tavsiyeniz varmi dpi proxy uzerinden vavoo yayinlarini acabilirmiyiz saygilarimla.

Son düzenleme:
Latte Hocam Dpi Var uygulama vpn ve proxy bolumu var proxy yeri icin ayar tavsiyeniz varmi dpi proxy uzerinden vavoo yayinlarini acabilirmiyiz saygilarimla.
Evet bende de var. Nasıl kullanılabileceği konusunda @patr0n yönlendirebilir.
ISS'e göre bazı farklı ayarlar gerekebiliyor sanırım.

Geri