Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Siz de katılın Belki siz de başkasıyla paylaşırsınız birisine ihtiyacı olur Ama siz bilirsiniz Karar sizinEvet benlik te bir sıkıntı yok benim ihtiyacım yok
Ben nasıl katılırımMerhaba herkese Bugün bir çekiliş yapmak istedim kazanan 2 kişiye birisine Titan birisine de Pars panel verilecek özelden kazananlara atacağım Hepsi de vpn'sizdir bugün saat 18.00'a kadar Ben katılmak istiyorum yazsın hepsini Teker teker not edeceğim saat 18.10 gibi açıklanır ve lütfen Özelden yazmayın Ben katılmak istiyorum diye bu konudan yazın özelden yazanlar çekilişe katılamayacaklar
Reis kusura bakma, senin adına da konuşmuş oldumEvet benlik te bir sıkıntı yok benim ihtiyacım yok
Hiç sıkıntı yok reis istediğin gibi konuşabilirsinReis kusura bakma, senin adına da konuşmuş oldum![]()
Bende katılmak istiyorumMerhaba herkese Bugün bir çekiliş yapmak istedim kazanan 2 kişiye birisine Titan birisine de Pars panel verilecek özelden kazananlara atacağım Hepsi de vpn'sizdir bugün saat 18.00'a kadar Ben katılmak istiyorum yazsın hepsini Teker teker not edeceğim saat 18.10 gibi açıklanır ve lütfen Özelden yazmayın Ben katılmak istiyorum diye bu konudan yazın özelden yazanlar çekilişe katılamayacaklar