Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nasıl açacağım bunları ip TV M3U URL olarak giriyorum bişey gelmiyor#EXTINF:-1,Gassal 2 Bölüm 1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 2
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 3
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 4
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 5
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 6
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 7
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 8
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 9
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#EXTINF:-1 ,Gassal 2 Bölüm 10
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
uzun linkNasıl açacağım bunları ip TV M3U URL olarak giriyorum bişey gelmiyor
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Çalışmıyor.buyur hocam yukarıdaki içeriği düzenledim oynatıcıya m3u olarak ekleyip izleyebilirsiniz.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline Koluna Saglik Hocam.
Çalışmıyor.
Forumda paylasilan apklar var indirip bakabilirsiniz hocam
televizo uygulamasında çalışıyor. eğer olmazsa cloudstream üzerinden de izleyebilirsiniz. alternatif çok.çalışmıyor
VLC PLAYER DA DENEDİMtelevizo uygulamasında çalışıyor. eğer olmazsa cloudstream üzerinden de izleyebilirsiniz. alternatif çok.
Windows için m3u oynatıcısı deneyin vlc ile olmayabilir.VLC PLAYER DA DENEDİM
İbrahim kardesim bu link cok uzun tinyurl.com dan kisaltip paylassan daha iyi olur nacizane tavsiyebuyur hocam yukarıdaki içeriği düzenledim oynatıcıya m3u olarak ekleyip izleyebilirsiniz.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İbrahim kardesim bu link cok uzun tinyurl.com dan kisaltip paylassan daha iyi olur nacizane tavsiye
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Simdi olmus iste Eline Koluna Saglik Kardesim,saol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Televizio kisa link ekledim,calisiyor tekrar deneyin bende sorunsuz calisti.Çalışmıyor.