Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şu an uyumlu hocam zaten alt tuşa basıp player ustune gecinÇok güzel. Emeklerinize sağlık.
Geriye sarma özelliği de olduğu için kumandaya tam uyumluluk çok önemli bir unsur olur. İlerleyen sürümlerde kumanda tuşları Ile daha uyumlu hale getirilirse tadından yenmez![]()
Denedim hocam şansıma yine aynıönbelleği temizleyin tekrar deneyin
teşekkürler exoplayerın default olarak player ayarları ilerleyen süreçte belki kendi playerımızı geliştirirsek olabilir ama şuanlık böylePlayer de kumandanın imleci tam olarak nerede olduğu daha belirgin olması mümkünse iyi olacak elinize emeğinize yüreğinize sağlık saygılar
senin uygulamanın bir benzeri olmuş herhalde kodları paylaşmışsın yeni bir ortaklıkmı canlı kanal kısmı seninkindekine benzer olması gerekir canlı yayın izlerken kanal değiştime özelliğini eklerseniz güzel olurönbelleği temizleyin tekrar deneyin
Nerede oldugu aslında cıhazdan cıhaza bellı oluyor, Ona bır cerceve atarız duzelirPlayer de kumandanın imleci tam olarak nerede olduğu daha belirgin olması mümkünse iyi olacak elinize emeğinize yüreğinize sağlık saygılar
Daha iyisini buyur kendin yap o zaman, laf konusmak yerine, arka planda bu uygulamalar için ne kadar masraf yapılıyor haberin var mı ? Davulun sesı uzaktan hoş gelir tabı, Oturduğun yerden lak lak yapma paşam bahane falan uydurmadık. Eski ekipten bir arkadas bilgilerini açık ettiği için ifadeye çağırıldı. Üstüne 8 domain 3 sunucu banlandı. Hayatında hiç uygulamam da ki kadar kaliteli yayın izledin mi acaba merak ediyorum. Onu da geçtim sokaktan, rastgele birinden 5 tl istesen sana 5 tl vermez ben binlerce tl harcama yapıyorum üstüne ifade yiyorum üstüne de bundan para kazanmıyorumaltından kalkamadıkları için bir bahane uydurup kaçtılar 3 ay önce şimdi hangi yüzle geri dönüyor anlamış değilim bu uygulama da en fazla 2 ay dayanır
Üstüne bunları yapıp daha önce İPTV çekilişi yaptığımda çekilişe katılmak için can atıyordun amaaltından kalkamadıkları için bir bahane uydurup kaçtılar 3 ay önce şimdi hangi yüzle geri dönüyor anlamış değilim bu uygulama da en fazla 2 ay dayanır
Ekipleştik hocam hepsini beraber inşaa ettik, zap kısmı işin biraz karışık kısmı düşünüyoruz onunla ilgili de bir şeysenin uygulamanın bir benzeri olmuş herhalde kodları paylaşmışsın yeni bir ortaklıkmı canlı kanal kısmı seninkindekine benzer olması gerekir canlı yayın izlerken kanal değiştime özelliğini eklerseniz güzel olur
EyvallahNerede oldugu aslında cıhazdan cıhaza bellı oluyor, Ona bır cerceve atarız duzelir
Teşekkür ederim, Keyifli seyirler.Hoş geldin , eline emegine saglık kardeşim.
Rica ederiz hocam, Keyifli seyirlerÇok teşekkürler app yıkılıyor