X GRUP -TVX+ BÜYÜK GÜNCELLEME

Çok güzel. Emeklerinize sağlık.
Geriye sarma özelliği de olduğu için kumandaya tam uyumluluk çok önemli bir unsur olur. İlerleyen sürümlerde kumanda tuşları Ile daha uyumlu hale getirilirse tadından yenmez :)

Çok güzel. Emeklerinize sağlık.
Geriye sarma özelliği de olduğu için kumandaya tam uyumluluk çok önemli bir unsur olur. İlerleyen sürümlerde kumanda tuşları Ile daha uyumlu hale getirilirse tadından yenmez :)
Şu an uyumlu hocam zaten alt tuşa basıp player ustune gecin :)

Player de kumandanın imleci tam olarak nerede olduğu daha belirgin olması mümkünse iyi olacak elinize emeğinize yüreğinize sağlık saygılar

Player de kumandanın imleci tam olarak nerede olduğu daha belirgin olması mümkünse iyi olacak elinize emeğinize yüreğinize sağlık saygılar
teşekkürler exoplayerın default olarak player ayarları ilerleyen süreçte belki kendi playerımızı geliştirirsek olabilir ama şuanlık böyle

altından kalkamadıkları için bir bahane uydurup kaçtılar 3 ay önce şimdi hangi yüzle geri dönüyor anlamış değilim bu uygulama da en fazla 2 ay dayanır

Nerede oldugu aslında cıhazdan cıhaza bellı oluyor, Ona bır cerceve atarız duzelir

altından kalkamadıkları için bir bahane uydurup kaçtılar 3 ay önce şimdi hangi yüzle geri dönüyor anlamış değilim bu uygulama da en fazla 2 ay dayanır
Daha iyisini buyur kendin yap o zaman, laf konusmak yerine, arka planda bu uygulamalar için ne kadar masraf yapılıyor haberin var mı ? Davulun sesı uzaktan hoş gelir tabı, Oturduğun yerden lak lak yapma paşam bahane falan uydurmadık. Eski ekipten bir arkadas bilgilerini açık ettiği için ifadeye çağırıldı. Üstüne 8 domain 3 sunucu banlandı. Hayatında hiç uygulamam da ki kadar kaliteli yayın izledin mi acaba merak ediyorum. Onu da geçtim sokaktan, rastgele birinden 5 tl istesen sana 5 tl vermez ben binlerce tl harcama yapıyorum üstüne ifade yiyorum üstüne de bundan para kazanmıyorum :D Daha fazla konusma sen uygulamayı da kullanma boşver. Lamer seni

Üstüne bunları yapıp daha önce İPTV çekilişi yaptığımda çekilişe katılmak için can atıyordun ama :D Yapma kardeş yapma.

senin uygulamanın bir benzeri olmuş herhalde kodları paylaşmışsın yeni bir ortaklıkmı canlı kanal kısmı seninkindekine benzer olması gerekir canlı yayın izlerken kanal değiştime özelliğini eklerseniz güzel olur
Ekipleştik hocam hepsini beraber inşaa ettik, zap kısmı işin biraz karışık kısmı düşünüyoruz onunla ilgili de bir şey

Merhaba ellerinize sağlık uygulama çok güzel olmuş. Kanal geçişleri geri tuşu ile değilde açık kanalda yön tuşları ile veya okey tuşu ile ekranin solunda veya altında siralansa çok iyi olur. Kanan geçişleri geri tuşu ile herseferinde kanaldan çıkıp tekrar kanan seçip oynatmak pek kullanışlı olmuyor. Birde inşallah uzun soluklu olur.

emeğinize sağlık teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Geri