gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler dostum, sağolasın.Eline Emeğine Sağlık.
ELLERİNE SAĞLIKKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağolasın dostum teşekkürler, iyiseyirler.ELLERİNE SAĞLIK
İyi seyirler dostum.Teşekkürler![]()
Teşekkürler üstat eline sağlık, senden öğrenmek istediğim İOS için Apple TV ve iPhone telefonda kullanabileceğim bir player var mıdır? Önereceğin program olursa bilgi verirsen sevinirim (ayrıca android cihazlar içinde önereceğin Player olursa çok iyi olur)Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
TEK ÖNERECEĞİM OYNATICI (MAC-M3U- XTREAM CODE HEPSİ BİR ARADA OYNATMA) IPTV EXTREME PLAYER BÜTÜN CİHAZLARDA EN İYİ KULLANABİLİRSİN, APTOİDE UYGLUMASINDAN İNDİREBİLİRSİN. SAYGILAR.Teşekkürler üstat eline sağlık, senden öğrenmek istediğim İOS için Apple TV ve iPhone telefonda kullanabileceğim bir player var mıdır? Önereceğin program olursa bilgi verirsen sevinirim (ayrıca android cihazlar içinde önereceğin Player olursa çok iyi olur)
Teşekkürler dostum iyi seyirler olsun. SAYGILAR.ellerine sağlık gerçekten harika sfvip player ve vpn almanya ile tam uyumlu ve yüksek kalitede paneller.teşekkür ediyorum.
Eline Emegine Saglik Usta.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler, sağolasın, iy seyirler olsun.Eline
Eline Emegine Saglik Usta.
Teşekkürler üstad, Apple TV için Apple telefon için önereceğin bir player var mı?TEK ÖNERECEĞİM OYNATICI (MAC-M3U- XTREAM CODE HEPSİ BİR ARADA OYNATMA) IPTV EXTREME PLAYER BÜTÜN CİHAZLARDA EN İYİ KULLANABİLİRSİN, APTOİDE UYGLUMASINDAN İNDİREBİLİRSİN. SAYGILAR.
Ben yıllardır telefon, tv box, bilgisayar ve tablette kullandım hiç bir sorun olmadı halende bilgisayar ve tv box'ta kullanıyorum.Tek önerim IPTV EXTREME PLAYER. Saygılar.Teşekkürler üstad, Apple TV için Apple telefon için önereceğin bir player var mı?