furkan1907
Paylaşımcı
Mobil bankacılığa giriş yapamadım şubeye gittim kötü amaçlı yazılım veri sızıntısı dedi Antivirüs yükledim e posta veri sızıntısı bulundu Parola değişikliği gerekli ama bu sızıntıdan en iyi şekilde nasıl korunurum
hocam hangi banka uyarı verdi acaba ?Mobil bankacılığa giriş yapamadım şubeye gittim kötü amaçlı yazılım veri sızıntısı dedi Antivirüs yükledim e posta veri sızıntısı bulundu Parola değişikliği gerekli ama bu sızıntıdan en iyi şekilde nasıl korunurum
Mobil bankacılığa giriş yapamadım şubeye gittim kötü amaçlı yazılım veri sızıntısı dedi Antivirüs yükledim e posta veri sızıntısı bulundu Parola değişikliği gerekli ama bu sızıntıdan en iyi şekilde nasıl korunurum
Hangi bazı banka?Telefonunda Playstore dışından birşey yüklüyse bazı bankaların uygulaması açılmıyor. (Banka güvenlik nedeniyle yapıyor)
Halkbank hocamhocam hangi banka uyarı verdi acaba ?
Telefon İphone hocamTelefonunda Playstore dışından birşey yüklüyse bazı bankaların uygulaması açılmıyor. (Banka güvenlik nedeniyle yapıyor)
Benim bildiğim Denizbank, bankanın güvenlik nedeniyle almış olduğu karar olarak; mağaza dışı yükleme olduğunda mobil uygulaması açılmıyor. Yine yakın zamanda Akbank da mobil bankacılıkta dolandırıcılık çok olmuştu. Akbank mobil bankacılıkta dolandırıcılık gerçekleştirilen telefonlarda Android sistemde mağaza dışı yüklenen uygulamalardan kaynaklı olduğunu öne sürerek açıklama yapmıştı. Yakın zamanda Akbank da Denizbank gibi bir karar alır mı bilemem.Hangi bazı banka?
Halkbank banada uyarı verip durdu, en son bloke verdi. Bankanıza gidin, durumun farkında olduğunuzu sorumluluğun sizde olduğunu bildiren bir dilekçe verecekler imzalayın artık ne uyarı nede bloke gelir.Halkbank hocam
Kaynak?İstenilen önlem alınsın. Dün itibarıyla adamlar sadece bir sms göndermişler. Sadece SMS. Açıp bakmak falan yok. Hiçbir şey yapmadın. Beliki geldiğini bile fark etmedin. Geçmiş olsun. Google hayrdır haldır konuyu araştıyor şu an. SS7 solda sıfır kaldı.

Dün dünya basınında konu oldu. Google açıklama yaptı. Ek olarak telefonu 24 saat açık bırakmayıp günde 3 dakika tamamen kapatın. Bu biz bulmadan önce sistemin açıklarını bulan hacklerin girişimleri için bir önem olabilir dedi. Dün 100 bin kişinin üstünde bir sayı (dünya çapında) google mesajlar kullananlar bunlar. Tek bir SMS ile patlatılmış. Ama yapanların çok büyük bir teknolojiye sahip olduğu kanısı kesin. Yabancı basını takip edebilirsiniz.Kaynak?